IRC-Galleria

Morrow

Morrow

Could you be more petty???

Hei taas vaan joo!Sunnuntai 23.04.2006 07:38

Hyvää aamuyötä!

Jeps. Tajusin just tässä koneella räplätessä, et mullahan on asiat aika hyvin. Siis sillai etten oo epäonnellinen tai mitää. Ihan tyytyväinen. Ja se on jo paljon se!

On olemassa poikaystävä, asunto (ja bf:llä omansa), perhe, ystäviä ihan riittämiin ja niin pois päin. Ei siis varsinaisesti puutu mitää oleellista. Kait....

Äidin mies osti muutaman aseen. Niillä oli ihan ehdottomasti päästävä leikkimään, joten auton keula kohti Kotkaa mutsille. Siitä sitten eilen Haminan RUKn komendantin kautta (piti hakea lupa käyttää rataa) armeijan Practical-radalle. Hih.... Auton takakontista kaivettiin sitten lelut; AK-47, .22 piakkari ja 9mm pistooli. Oli siinä herkkua. Varsinki rynnäkkökiväärillä ampuminen oli hauskaa kun en sitä ennen oo kokeillu. Ainii - osti se myös rinnakkaispiippusen haulikon mut se ei ollu mukana..

Nyt ootan innolla vappua kun mennään maalle ja saa taas leikkiä vähä aseilla. Pistooli on niin uus, et se pitää ajaa kunnolla sisään. Eiköhän se tuhannella laakilla tokene :)

Muuten ei mitään uutta. Huomenna tulee sukulaisia kahvittelemaan tänne äidin luokse. Ja sitten takasin ihan omaan himaan ihan oman kullan kainaloon ;D

Tsau!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.