IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

BrrrrruuuummmTorstai 01.06.2006 02:41

Tänään olen sit pujotellut autoa ojamon matonpesupaikalla pylväitten välistä. Tänään oli kyl lähes huonoin ajo tähän asti. Auto sammui kaks kertaa, olin menos ojaan, ajoin pitkin jalkakäytävää. Satuin jopa päästelemään sammakoita suusta. Vaikka mä monta kapulaa hallitsen niin vaihdekeppi ei ole hallinnassa. Kytkin unohtuu jne. Onnistuin painamaan pissapojan ja pyyhkimetkin päälle. Olin ainoa teoriatunnilla tänään joten sain yksityisen oppitunnin, opettaja jopa keitti kahvit.

Sain tietää tänään et muistutan pulmusten Peggyä. Aina haluamassa seksiä ja kynimässä äijän rahat. Niin sitä pitää tytöt. Kannattaa ottaa ulos perintö ennen kun se jo kupsahtaa...Tarkistakaa onko sillä henkivakuutus ja jos ei ole jättäkää se...hih

Runo nr 6:

Rakastan Sinua. Olen tässä, kunnes omat siipesi kantavat jälleen ja jaksat omin voimin taas. Olen tässä vielä hetken, kunnes et enää tarvitse minua etkä rakkauttani ja on aika sinun jatkaa elämää eteenpäin. Olen yhä tässä ja Rakastan Sinua kun heräät eloon ja huomaat minut. Olen siltikin tässä vaikka olet herättyäsi ehtinyt tehdä harharetken jos toisenkin. Rakkaus ei häviä, se vain on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.