IRC-Galleria

Morsan

Morsan

Fire walk with me

Uusimmat blogimerkinnät

HuomLauantai 27.09.2008 02:07

Lehdistötiedote 23.9.2008


R-kioski auttaa maahantuojaa koiralelujen takaisinvedossa




R-kioskeissa 9.2.2008 - 31.5.2008 keräilymerkeillä kerättyjen sekä myös irtomyynnissä olleiden pehmolelukoirien nenäkappaleet sisältävät sallittua suuremman pitoisuuden ftalaattia, joka on eräiden muovien valmistuksessa pehmittimenä käytettävä kemiallinen yhdiste. Pehmolelukoirien käyttö suositellaan lopettamaan mahdollisten terveydelle vaarallisten vaikutusten vuoksi. Pehmolelukoirat eivät ole enää myynnissä R-kioskeissa.




Takaisinveto koskee vain basset (Basset Hound), bulldog (Bulldog) ja mopsi (Pug) -pehmolelukoiria. Takaisinveto ei koske saman kampanjan yhteydessä jaettuja ja myytyjä kolmea muuta koiraa (dalmatialainen, amerikancockerspanieli ja perhoskoira). Takaisinvedettävien tuotteiden kuvat ja tuotenumerot löytyvät osoitteesta www.r-kioski.fi/takaisinveto.


Pehmokoirien maahantuoja TCC, The Continuity Company, on ilmoittanut takaisinvedosta Helsingin Sanomissa ja muissa päälehdissä tänään julkaistussa ilmoituksessa. R-kioski on omalta osaltaan erittäin pahoillaan tapahtuneesta ja auttaa maahantuojaa lelujen takaisinvedossa. Pehmokoiran omistajat voivat palauttaa tuotteen mihin tahansa R-kioskiin ja saavat tilalle turvallisuusvaatimukset täyttävän, vastaavan tuotteen postitse lähiviikkoina.


Takaisinveto koskee kolmea pehmolelukoiraa

R-kioskeissa 9.2.2008 – 4.7.2008 myynnissä olleiden basset (Basset Hound), bulldog (Bulldog) ja mopsi (Pug)-pehmolelukoirien nenäkappaleiden on havaittu sisältävän liian suuren pitoisuuden ftalaattia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.