IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

Kaikki ovat OIKEASSA!Sunnuntai 09.12.2007 03:34

Me kristityt MIEHET olemme jo vuosisatoja olleet henkisesti muita edellä, ja olemmekin JUMALATTOMAN iloisia nykyisestä KAIKKI ovat oikeassa trendistä. Nykyaikainen suvaits...YHDENVERTAINEN yhteiskuntahan antaa KAIKILLE tilaisuuden olla oikeassa joka ikisessä asiassa. Onhan äärimäisen RUMAA ja moukkamaista todistaa toiselle hänen olevan väärässä, sillä se suorastaan LOUKKAA ihmisarvoa ja hänen ainutlaatuista ajatusmaailmaansa. Mikäli henkilö vielä on jotain vähemmistöä, on kyse puhtaasta RASISMISTA!

Klassisin esimerkki kaikkien oikeassaolosta on tietysti yhteiskunnalliset asiat. Huonoja mielipiteitä ei ole olemassakaan, ja kaikki ajatukset ovat SYVÄLLISEN pohdinnan arvoisia ja tervetulleita, paitsi tietysti RASISTISET, jotka nekin ovat oikeassa erityisesti vaalien alla. Totuuksiahan on AINA olemassa useita, ja kaikki ovat samanarvoisia. On se niin MUKAVAA katsella kahden sivistyneen (yleensä nais) ihmisen keskustelua, jossa vastakkaisten mielipiteiden omaavat henkilöt kiertelevät kuin kissa kuumaa kermaa toistensa argumentteja, koska niiden kumoaminen FAKTALLA voisi olla loukkaavaa ja toisen mielipiteiden EPÄYHDENVERTAISTAMISTA.

Miksi asioista yleensä keskustellaan? Onko mitään väliä keskustella vuotoksen altaasta, koska kaikkien mielipiteet ovat yhtä hyviä ja saman arvoisia? Odotan innolla koska tämän YHDENVERTAISTAVIEN IGNORANTTIEN yhteiskunta laajentaa hyvät ja OIKEAT mielipiteet koskemaan myös matematiikkaa, biologiaa ja äidinkieltä. Uskontoonhan se on jo VÄKISIN tukittu. Ateistit wiccat ovat meidän kristittyjen MIESTEN kanssa aivan yhtä oikeassa uskonnollisissa keskusteuissa, vaikka Raamattu selkeästi sanoo Jumalan olevan olemassa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.