IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around

TV-LUPA MAINOS ON SUORAAN HELVETISTÄ!Sunnuntai 09.12.2007 03:46

Me KAIKKIEN uskontojen edustajat olemme nyt yhtenä rintamana jo vuosia vastustaneet Gommi ja Pommi TV-lupa mainosta. Nythän on niin, etten ole pitkän elämäni aikana törmännyt YHTEENKÄÄN mainokseen, joka pääsisi ärsyttävyydessään lähellekkään tuota SAATANAN suunnitelmaa murtaa kristikunta!

Tuo MÖLISEVÄ mainos on tehty viekkaudella ja VÄÄRYYDELLÄ, sillä sivun latautuessa se on USEIN alempana, kuin mitä sen loppusijoitus paikka on valmiilla sivulla. Tämän vuoksi hiiren osoitin jopa MINUN ohjauksessa usein osuu siihen, jonka jälkeen alkaa TUO SAATANALLINEN MÖLINÄ! Kuka on ollut niin SADISTINEN persoona, että on antanut tuon mainoksen mennä tarkastuksesta läpi?!!!? KUKA? Sen jälkeen sitä työnnetään suosituille sivuille.

Kuten olen aikaisemmin kirjoittanut, TV-maksu on isänmaamme elinehto. Kuitenkin sen levittäminen Helvetin avustamana on karmean luokan rikos isänmaata vastaan. Tuollainen PAKKOMÖLINÄ jos mikä on syypää TV-maksujen alhaiseen tasoon. Olen täydellisen varma ettei tuo mainos edistä yhtään TV-maksujen kertymistä.

Ilmeisesti mainoksen tekijöiden mielestä on ollut hauskaa laittaa noiden kahden DEMONIN väliin kiertämään "Tuo hiiri tähän" teksti, sillä sivun latautuessa mainos menee hiiren päälle pelottavan tarkasti tähdättynä!

VOI PERKELE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.