IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Erkki Tuomiojan on VÄLITTÖMÄSTI erottava kaikista julkisista viroistaan, lisäksi häneltä on riistettävä kunniamaininnat yms mainetittelit. Tuomioja hyökkää törkeästi isänmaamme kulttuuria ja vapautta vastaan, sillä eihän kukaan järjissään oleva kansalainen voi vaatia yhden tärkeimmän TIETEENALAN lakkauttamista yliopistoistamme. Sama kuin vaatisi matematiikan opettamisen kieltämistä.

Oikea kristinuskomme on muokannut lujasta kansastamme sen mitä se tänä päivänä on. Olemme maailman menestyneimpiä kansoja, jolla on vapaa valtio ja pian olemme tärkeä osa Euroopan liittovaltiota. Tästä on suurelta osin kiittäminen PYHÄÄ äitikirkkoamme, joka on isällisin neuvoin ohjannut kansaamme läpi kivisten ja kapeiden polkujen. Esimerkkinä voimmekin käyttää pakanakansoja, kuten vaikka Irakilaisia. Nämä islamilaiset marssivat onnettomuudesta onnettomuuteen. Islamilaiset valtiot kautta maailman eivät ole juuri paremmassa tilassa. Tämä jo on kiistaton osoitus kristinuskomme oikeellisuudesta ja antaaa kalpean kuvan siitä kiitollisuudesta, jota myös Erkki Tuomiojan kuuluisi kirkolle osoittaa.

Toisin kuin Tuomioja luulee, on täysin tunnettu ja yleisesti hyväksytty fakta, ettei uskonto perustu uskomukseen, vaan tietoon. Sanoohan Raamattukin Jumalan olevan olemassa! Näin Tuomioja poistikin kansamme silmissä itseltään tehokkaasti kaiken poliittisen painoarvon. Häneen voitanee suhtautua tulevaisuudessa eräänalisena poliittisena koristeena joka helisee kivasti. Tasavaltamme presidentin onkin nyt otettava ANKARAT keinot käyttöönsä hillitäkseen vastaavanlaisia kommentteja. Uskonnonvapaus on heti lakkautettava aikansa eläneenä reliikkinä ja maatamme rikkirepivänä lakina. Samoin kaikkien politiikkaan ryhtyvien henkilöiden on julkisesti annettava uskontunnustus kansallemme, jotta voimme luottaa olevamme hurskaiden ja hyveellisten miesten johdettavana.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.