IRC-Galleria

Morsum

Morsum

They call me Sonic cuz I am faster than sound I keep on jumping around
Nyt se sitten tapahtui! Minä varoittelin jo KAKSI vuotta sitten kouluammuskelun olevan väistämätön ajan kysymys myös armaassa Suomenmaassamme, mutta minulle vain naurettiin ja nimiteltiin PEIKOKSI! Kouluammuskelu on nyt tapahtunut, joskin yllättävän pienellä uhrimäärällä. Odotin noin kaksinkertaista uhrilukua. Tapahtuma on tietysti hyvin KAMMOTTAVA omaisille ja kavereille, mutta koko Suomen pysäyttäminen tapahtuman takia on JUMALATONTA liioittelua. Kaikkein eniten minua henkilökohtaisesti kuitenkin ärsyttää tapahtumasta syntynyt täysin JÄRJETÖN keskustelu. Tässäkin on tapahtunut perinteinen inhimillinen typeryys: Paha asia tapahtuu, jonka jälkeen ihmiset, jopa poliitikot paianvat paniikkinapin pohjaan ja unohtavat kaiken järjen. Lopputuloksena on älyllisesti sammakon KURNUTUKSEN tasoista juttua, joka ei yleensä onneksi johda mihinkään.

Tällä hetkellä Suomessa tapahtuva keskustelu on TÄYSIN käsistä levinnyt, eikä täytä kristityille MIEHILLE eikä naisille vaadittavaa tasoa. Tuskin oli viimeinen ruumis kaatua mätkähtänyt maahan, kun oli jo ensimäinen kukkia hatussaan kasvattava täti lyönyt pöytään IKITEHOKKAAN väkivalta pelit ja ohjelmat kortin. Mikään muu ei voi olla syypää kuin "nämä kammottavat verellälutraus pelit ja ohjelmat, jotka opettavat tällaiseen". Tuosta kommentista täti ansaitsi ikuisen KIELLON sanoa yhtään mitään yhteiskuntaan viittaavaa. Paljoa kauemmin ei myöskään viivytelleet HIPIT ja HIHHULIT, jotka syyttävät koulukiusaamista ja aseenkantolupia.

Lasken pahoihin hihhuleihin sen mieleenpainuneen herttaisen psykiatritädin, joka Auvosen vielä tähtäillessä OMAA ohimoaan puhui lapsen tuskasta kiusaamistilanteessa. Mikään ei näin jälkikäteenkään viittaa siihen, että Auvosta olisi koulukiusattu. Samoin LAPSI sanan inflaatioon asti toistelu herättää raivoa, sillä kyseessä oli AIKUINEN, arjalaiseksi itsensä lukeva MIES, ei siis lapsi. Tälläkin hetkellä moni suomalainen erheellisesti syyttää koulukiusaamista. Niin vakavaa kuin se onkin, se ei liity tähän asiaan.

Yhteiskunnallisesti VAKAVAMPI uhka on kuitenkin hippien hyökkäys aseenkantolupia vastaan. Nyt on jo ehdoteltu niiden jakamisen keskeyttämistä kokonaan, tai sitten, ilmeisesti JÄRJESTÄYTYNEEN rikollisuuden lahjomana ehdotetaan julkisia aseidensäilytysvarastoja. Asevarastoja ylläpitäisivät esimerkiksi ampuma ja metsästysseurat. TYPERÄMPÄÄ ehdotusta en ole vielä tämän keskustelun yhteydessä kuullut! Mikä olisikaan rikollisille houkuttelevampi paikka iskeä kuin jossain huitsin NEVADASSA olevan ampumaradan asevarasto, tai metsästysseuran vastaava? Metsästyskaudetkaan eivät ole mitään kahden päivän tapahtumia, vaan kestävät kuukausia. Metsästyskausia taas alkaa uusia heti edellisen loputtua. Tällöin ase olisi käytännössä saatavilla ympäri vuoden varsin helposti. Auvonen oli tekstiensä mukaan myös täysin UUSNATSI!!! (syylli(nen)set tapahtumaan). Mikäli hän ei olisi laillisesti saanut asetta, olisi hän VARMUUDELLA löytänyt keinon hankkia se laittomasti. Tämä ei ole edes vaikeaa.

Oman HYVÄN harrastukseni vuoksi olen huolestunut myös pelejä kohtaan syntyneestä AIHEETTOMASTA vihasta, joita jotkut typerät, pääasiassa naiset levittävät. Seuraava on kyllä kopio pojan kommenteista, mutta voisi hyvin tulla naisen suusta.

Kahdeksasluokkalainen Jere Pitkämäki kertoo iltalehdelle syyn miksi
ampuminen tapahtui

Vaikutti normaalilta

Pitkämäki tunsi ampujan ulkonäöltä ja tiesi hänet.

- Hän ei ollut koskaan kauhea rähinöitsijä, vaan aivan normaali. En olisi koskaan uskonut hänestä tällaista. Ei hän koskaan vaikuttanut sellaiselta terroristilta.

Ampuja oli pukeutunut tekohetkellä pitkään mustaan nahkatakkiin.

- Hän oli ehkä pelannut liikaa Hitmania. Silläkin on pitkä takki ja ase, kahdeksasluokkalainen pohtii.

Pitkämäki on pohtinut kavereidensa kanssa, miksi raaka teloitus tapahtui juuri Jokelan koulussa.

- Ihmetyttää, että Suomessa on tuhansia kouluja eikä tällaista ole tapahtunut edes Euroopassa, niin miksi juuri meidän koulussa.

Iltalehti käy varmasti ihan MINUN kiusakseni sotaa pelejä vastaan julkaisemalla tuollaista ROSKAA. Tuon tarkoitus ei ole mitenkään yrittääkään selittää asiaa, vaan saada johdattelua aikaan seuraavaan myyvään juttuun, kun Tuusulan tapaus väistämättä lakkaa kiinnostamasta sivistynyttä kansaamme, TAISTELUUN väkivaltaviihdettä vastaan. Mitään keskenkasvuisia ei pitäisi edes haastatella tällaisien tilanteiden jälkeen. Eiväthän he saa äänestää, joten miksi heidän pitäisi päästä julkisesti tuomaan mielipiteitään esiin AIKUISTEN asioissa? (Ei sillä että monet aikuiset olisivat selvinneet yhtään paremmin). Laajan EMPIIRISEN tutkimukseni jälkeen on kiistaton tosiasia etteivät pelit aiheuta väkivaltaa. Olen lapsesta asti tappanut, tuhonnut ja ryöstänyt peleissä, silti minusta on tullut yksi maailman hienoimpia MIEHIÄ, joka ymmärtää lähes aina ongelman YTIMEN. Samoin sankka joukko KRISTITTYJÄ ystäviäni jakaa harrastukseni, eikä heissäkään mitään ongelmia ole ilmennyt.

Olen nyt todennut yleisimmät VÄÄRÄT mielipiteet ampumavälikohtayksesta syntyneessä keskustelussa. Kaikkien läpi käyminen on mahdotonta, mutta poikkeuksestta ne ovat luokatonta kuraa, jos tulevat ns huolestuneiden tai järkyttyneiden kansalaisten suusta. Kuten jo alussa totesimme, juuri nämä äänekkäimmät ovat painaneet paniikkinappulaa ja menettäneet kyvyn kaikenlaiseen järkevään ajatteluun tapahtuman taholta. Meidän asioista tietävien KRISTITTYJEN miesten onkin nyt aika tiiviisti seurata ympäristöämme, erityisesti lapsia ja pantava PISTE kaikelle huonolle keskustelulle asian tiimoilta. Vaimoväkeä erityisesti on ankarasti varoitettava levittämästä turhaa hysteriaa, sillä he ovat siihen pääsyyllisiä. Tasavaltamme PRESIDENTIN, Tarja Halosen onkin nyt aika käyttää hänelle suotua MAHTIAAN ja määrätä kansalaiset lopettamaan turha jauhaminen asiasta, josta he eivät kerta kaikkiaan saa mitään järkevää sanottua, vaan levittävät kurnutuksellaan pelkkää hysteriaa ja tyhmyyttä ympärilleen. Asiasta voi toki oppia jotain, mutta hallitus on jo määrännyt tehtävään komission tutkimaan asiaa ja oppimaan siitä kaiken mahdollisen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.