IRC-Galleria

GaryCraft

GaryCraft

.....ja mihis mä jäinkään!

Kitara vehje robleema..Sunnuntai 30.12.2007 01:38

En ookkaan aikoihin kirjootellu... Viime kirjoituksiin nähden asiat on taas pitkälti nousu suhdanteessa... Joulu takana ja sen mukana 3 viikon tipaton kausi, nyt 2 bisseä nielusta alas ja humalan mukava ja lämmin nousu tuntuu yyber hyvältä..

Ostin tuossa ton Line6 Spider III 150W kitara vahvistimen syyskuussa saksan maalta ja olin yksi ylpeä kitaristi.. Tosin sen 5 minuuttia joka kului siihen kun revin paketin ja muovit auki ja kytkin kitaran vehkeeseen ja totesin että vekottimen Delay oli epäkunnossa ja vaati huoltoa, vehje lähti takaisin saksaan ja 4 viikon kuluttua olin taas yksi onnellinn kitaristi,, tällä kertaa sen 2 kuukautta kun soittelin kotona todella Todella hiljaisella teholla vehkeeseen nähden.. Nyt sitten perjantaina päästiin reenikselle ja kytkin vehkeen verkkoon ja volumet hiuksen verran yli puolen välin ja biisi käyntiin.. biisin jälkeen tosin totesin melkein polvillani miten sähköt ja elo vehkeestä haihtui savuna ilmaan kun virtalähde kyti vielä 5 minuuttia oikkarin jälkeen... Vehje oli kylmästi entinen..... Sääd but truu...

Noh nyt sitten vehje takaisin saksaan ja taidan ottaa rahat pois.. en suosittele kenellekään..

Muuten menee hyvin.. Primo @ Vimma (turku) 16.1.08 Kaikki siis kahtomaan meikän ensi debyyttiä kitaran varressa... Toivottavasti parempi puoliskoni <3 "Miuna":n hermot kestää.. Nyt on ankara reeni sessio kotona kun pändi reeni hommat on aika jäissä... mut toivotaan et oma osuus menee hyvin.. soolo kitaraa kun pitääs vehtää... =) Eepä tässä muuta... 4 vuotta tätä on odotettu ja intohimolla harjooteltu.. mut nyt siis todetaan että pitääkö sanonta " vain lahjattomat harjoittelee" paikkaansa... HEhe... ei kiinnosta... kunhan itellä on kivaa... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.