IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

OlpasSunnuntai 28.05.2006 18:14

kiva viikonloppu. :> Ensin perjantaina oli tarkotus pitää pienet hipat täällä. Pienet niistä tuliki, ensiksee tuntu ettei koskaa oo epäonnistunu pirskeet noin pahasti, mut kyllähän me niihinki vähäse tunnelmaa lopulta saatiin. :> Karaokee huudettii (ei todellakaa laulettu), saunottii, kuunneltii musaa, semmost kaikkee kivaa. :) Sitte siinä osa innostu lähtee lynii ja maksuu ja mä sit lähin siitä kans sit viimesenä Elisalle, ku kuulin, että sinne meni jotain väkee. Ideahan oli sit et sieltä olis jatkot ollu Lehellä, ku porukka tulee lynistä, mutta hommahan mun osalta kusi. :D Eksyin tosiaan Elisalle ja karu totuus paljastu, mä oon kolmen parin kanssa yksin, pulloni kanssa töllöttämässä telkkua. Telkun tuijottamisen jälkeen parit liukeni pois ja mä rojahdin sohvalle, edelleenkin pulloni kanssa, ja siihen sitten nukahdin pullo kainaloon. (Hyvämä). Oli ne sit tullu kuulemma hakemaan mua vielä sieltä Elisalta, mut ei ne mua siitä ylös enää saanu, joten siitä mä sitten aamulla heräsin. :)

Ja se aamu oli kyllä niin yhtä helvettiä. Ensiksee vähän nappia naamarii, jotta hedaria helpottais, mut eihän se. Sitte koitettiin siinä mölkkyä pelata ni ei, ei siitäkään mitään tullu. Piti heittää vaan mahd. nopeesti, jotta pääs taas takasin istuu. :D Sitte pääsin lopulta kotia, tuskallisen automatkan jälkeen ja kotona samantien sohvalle taas makoomaa. Sitte piti vähäsen imuroida, ni sain mä ehkä 10min imuroitua kerrallaan, kunnes piti taas mennä makoileen. :D Lopulta sai sit kuitenkin vähäsen hodaria mahaan ni alko helpottaa ja sitte loppupäivä meniki jo ihan normikivasti. :)

Illal sit mentiin taas Elisalle ja siinä sit katottiin vähän leffaa. Sitte sieltä me mentiin Jannelle, jossa sit tuli vähän saunottua ja huudettua sitä karaokee uudestaa ja jotain futistaki toiset tais pelata. Sieltä sitte takasin Elisalle ja toinen leffa siinä sitte ja sit sen jälkeen joskus puol 4 aikaa kotiin nukkumaan. :) Oli aika kivaa ajaa himaa sillon yöllä, ku oli jo ihan valosaa ja pääs rällästää tuhatta ja sataa noit teitä pitkin, ku siellä ketään ollu. ;p

Tänään sit pitäis vissiin jo vähän kattoa noit ens viikon kokeita varten, tiistaina olis englantia ja torstaina äikkää. Ei kyllä jaksa hirveesti kiinnostaa kumpikaan aine, enkku viel vähemmän. Pikkasen erimielisyyksiä sen opettajan kanssa "toisinaan" (lue: jokatunti). Son pälle.

Huomenna sais läppärinki, ku ei eilen viel saanukaa. :> Pääsee nördee ulkoilmaa, ja pääsee nördee huolel, must tulee suprnörd. ;>

- Francine - Let's Take a Ride to Mars -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.