IRC-Galleria

Moujou

Moujou

käykö täällä enää kukaa?

Operation AutotalliTiistai 06.12.2005 18:44

Oioi, koskahan sitä oppis menemään aikasin nukkumaan lomalla, ku ois se sit niin paljon helpompaa viikollaki. :p Kaikista kummallisinta tässä aamussa tosin oli se, että vaikka heräsin _ jo _ yhdeltä (13), niin Florian oli jo hereillä. :o Viime viikolla kuitenkin yhtenäkin päivänä tulin koulusta, ni poika veteli viel pari tuntia sikeitä. :p Aamupalaks vähän suklaamuroja, suklaavanukkaita ja tietysti, simpsoneita. :)

Taas piti vähän kattoa tota autotallia siistimmäks, ehkä ne moottorikelkatki kohta jo mahtuu sieltä ulos. Nyt vuorossa oli tyhjät pullot. :) Ei muuten olis paljoa enempää pullo-/tölkkipusseja mahtunu Seatin takakonttiin, oli se sen verta täynnä. :p Päästiinhän me sitten taas lopulta lähtemään kohti sitä abc:ta ja tarkemmin, pullonpalautushuonetta. :p Oli muuten todella mahtava se aromi, mikä siellä vallitsi, se kaljan ja siiderin sekotushärpäke, kyl te sen tiiätte. ;) Tokihan niistä sai taas kerran hyvät rahat (25,90€), millä sitte kaupasta sai vähän pähkinäsuklaata, maitoa ja sen sellaista. :)

....nälkä olis kyl vähäsen....

Rupee olemaan tääki loma taas takanapäin, elikkäs huomenna kouluun. :< Nooh, eihän tässä onneks ole kun pari päivää sitä koulua ja taas olis viikonloppu. :) Ja onhan se joulukin tulossa aika vauhdilla. :)

-The Hellacopters - Better Than You-

Niin ja tietysti:

Hyvää synttäriä Suomi ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.