IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

JÖSSES!Torstai 01.12.2005 00:31

Ikää tuli, nimipäiväkin painoi päälle niin perkeleesti. Voi vittu. Oli hassunhauskaa seuratalolla, ja vielä kivempaa nuortenillassa tms. Liukasta on, liiankin. KyNpin aamu huomenna, kohta voisi mennä nuQ (satiinilakanat<3) että aamulla jaksaisi herätä. JOU! Juice raikaa ja kielet katkeilee. Kumpikin E ja A poikki. Vittu että oli kestävät kielet. Pitäs kai uusi kuva jostain kössiä, ihan hävettää tuo nykyinen oletuskuva. HYYI. Kirjastossa oli liian kivaa. Kyljykset oli hyviä. Ja eräs nimeltämainitsematon laiskotteli punajuuren leikkuussa, meni ainaki 30min. SIKA!

HIP HIP HEIMaanantai 28.11.2005 23:46

väsyttää ja sitäpaitsi kielet katkes voi vittu

DirlandaaLauantai 26.11.2005 00:32

Ottiatuota. Ylihuomenna sitä ikää tulee lisää. Harvinaisen tylsä päivä tänään, ja näin vaihteeksi luukutan YUP. Pastean tylsyyttäni fysiikan aineeni tähän.Miten suomen energiantuotanto tulisi hoitaa


Öljy

Öljy, musta kulta. Suhteellisen energiapitoinen polttoaine. Tosin loppumassa 40-250 vuoden sisällä, koska se on uusiutumaton energianlähde. Öljyn käytössä kannattaa ottaa huomioon ympäristöseikat. Sen käyttö lisää ilmakehän hiilidioksidia, joka puolestaan edistää kasvihuoneilmiötä. (Lainaus Fysiikan Avain.) Omasta mielestäni Öljy on vallan kiva energialähde, mitänyt hieman hintava.


Maakaasu ja kivihiili


Maakaasu, kivihiili, kumpikin fossiilisia polttoaineita, loppunee siis aikanaan. Suomeen maakaasua tulee itänaapuristamme, Venäjältä. Maakaasua riittänee 70 vuodeksi nykykulutuksella. Maakaasua saadaan samanlaisilta esiintymispaikoilta kuin maaöljyä. (Fysiikan avain)

Kivihiiltä on maaperässä fossiilisista polttoaineista eniten, ja sitä louhitaan sekä avo- että maanalaisista kaivoksista. Sitä on eniten Kiinassa, Yhdysvalloissa ja venäjällä. (Fysiikan avain.)
Kivihiili on niin kovin sotkuista, totesi äitini. Kivihiili saastuttaa ilmaa, paljolti. Energianlähteenä silti ihan kiva.


Biomassa

Biomassa käsittää kaikenmaailman risut, oksat, kävyt ja vastaavan roinan jota maamme runsaista metsistä ja ojanpohjilta löytyy, paljolti. Se käsittää myös kaatopaikoilla, jäteveden puhdistuksessa ja maataloudessa syntyvät palavat kaasut. (Fysiikan avain) Mielestäni aika hassunhauska energianlähde, palaapahan risut kauniisti ja tulee energiaakin!


Ydinvoima

Ydinvoima, tuo ympäristöystävällinen (ja silti luonnonsuojelijat jaksavat vauhkota jätteestä) ja lähes saasteeton energianlähde. (Fysiikan avain) Isäni mukaan tuo ydinjäte on yleensä käytettyjä hansikkaita, mistä lienee saanut tuollaista päähänsä. Tsernobyl kuitenkin osoitti, ettei tuo nyt ihan vaaratontakaan ole. Ei luonto oikein pidä kun sellainen räjähtää. Ydinvoima on perin hyvä energianlähde, 1kg uraania vastaa 100000kg kivihiiltä. Ja on saasteeton. (paitsi hansikkaat, käytetyt).


Vesivoima, tuulivoima ja aurinkovoima

Näistä ne luonnonsuojelijat tykkää. Eivät saastuta laisinkaan, ja on suhteellisen tehokkaitakin. Ja suomessa vesivoimaa hyödynnetään, paljolti. Tosin tuuli ja aurinkovoimaa ei sitten hyödynnetä kuin nimeksi. Ja tuulipuistot kieltämättä eivät ole niin kaunis näky. Mutta aurinkoenergia. Riittää loputtomasti, on uusiutuvaa ja saasteetonta. Ja voi kyhätä aurinkoenergialaitteiston vaikka kesämökille, jos ei sinne muuten sähköä saisi. Ihan kiva.


Kysymyksen vastaus:

Niin, vaihtoehtoja on monia eikä sitä yhtä ja oikeaa välttämättä ole. Minun mielestäni paras vaihtoehto olisi käyttää kaikkia edellämainittuja keinoja.

Tehnyt: Antti Rämä


Suo nähdä mitä tostakin tulee. Olin muuten eilen GOSPEL konsertissa. Se yksi homo raiskasi kieliä pahemmin kuin minä. Nääs.7 jotai tuli :(

MOII!Sunnuntai 20.11.2005 21:36

Kävin kirkossa ja sitten olinkin kotona Straton kanssa.

Pohjaton SäkkiMaanantai 14.11.2005 00:45

HUU, Sunnuntai. Eksyin Susullekkin, asuu muuten tiettömien taipaleiden päässä. Varmaan saa pelätä susia ja karhuja ja lehmiä ja traktoreita, onkohan siellä edes teitä aurattu talvella. Tiedä häntä, perseessä asuu silti. Isänpäivä tänään, unohdin tykkänään. 2 viikon päästä olen iäkäs ihminen. STRATO! Trallalaa, photoshoppia täytyypi laulatella huomenna. Päiväkahveista jonkunnäköinen tarina. Demitän taas näin vaihteeksi, tylsää. Läksyt pitäisi tehdä, tosin ajattelin tehdä nekin aamulla. Näin vaihteeksi. Muuten, vuorisaarna näistä vitun maailmanparantajista. Vihaan amerikkaa koska se on IN. BUSH ON PASKA!!!!11!!1!. Joo, varmasti jokainen ameriikanvihaaja osaa johtaa sitä maata. Tai eläintensuojelijat, vittu kuinka tuhraa väkeä. IIX ELÄINKOE PUPU KUALEE!!!1! Joo, menkää ite pupusen tilalle, huspois. Ala mennä jo, älä ruikuta. Hophop. Tai luonnonsuojelijat. "Metsää kaadetaan joka päivä puolen suomen kokoinen ala" JUSTJOO, parissa vuodessa ei olisi metsää ollenkaan. Ja muutenkin kaikki Greenpeacet, pellejä. Pitää sitten mennä hakkuualueille kahlitsemaan itsensä laitteisiin kiinni. Syökää avain, saakaa mahahaava ja kuolkaa. Kyllä ennekin elikot/metsät etc on pärjännyt ilman apuanne. HUU.


Kettu kuittaa.

Räntämetalli.Lauantai 12.11.2005 22:06

Hassunhauskaa, soittivat ihan liian kovaa. 100m päähän parkkipaikalle kuului vielä, nyt tinnittää niin vitusti. Turmion Kätilöt on livepändinä 10+. Jotain ahdistelijoitakin, hui kauhia. "MIST OOTTE?" "MITÄÄÄÄ????" "MIST OOTTE" "JAA ANJALANKOSKELT" "JAA MINKÄ IKÄSII OOTTE?" "JAA MITÄ?" "MINKÄ IKÄSII???" "JAA 14" "AIJJAA"

HUI! Pakoon lähdimme, henkemme vuoksi. Total Devastation on huisin hyvä. Ja sit se yks, emmää nimee muista. Ja Stam1na. <3. Oikeesti, ei niin kovaa saa soittaa. Perkele. Korvatulppien kanssa kokoajan ja aamulla ei kuullut oikealla korvalla mitään, nyt jo vähän.

Kettu kuittaa.

NinjakickTorstai 10.11.2005 22:28

Konsertti @ vanhainkoti. Tiistaina. Sanaton yleisö. Yskintää. Aplodeja, haaleaa mehua ja pipari. kotiin. päänsärkyä. Keskiviikko. Ei muistikuvia. Torstai, toivoa täynnä. Muistikuvia. Huomenna RÄNTÄMETALLI. Torstain muistikuvia. Nousen ylös, herään vasta koulussa. Tajuan että on koe, enkä ole lukenut. Vituttaa. Koe, mallia vaikea. Tupakkavalistusta, jokseenkin syvältä. Seuraavat tunnit: Ei muistikuvia. Fysiikkaa, väsyttää. ATK, väsyttää ja teen diplomin wordilla. Koulu voisi hankkia photoshopin, warettakoot jos ei ole rahaa. Löydän wanhoja lehtiä: "Uusi teholuokka, jopa 1000mhz! ADSL, jopa YLI 256kbs/s!" Raahaudun kotiin, pää kipeä, TAAS. YUP ja datailua. Havahdun saunaan. Nykyhetki iskee. Läksyjä pitäisi tehdä. Äidinkieleenkokeessa oli seuraava kommentti: "voit käyttää kokeessa myös hymiöitä :D :) :( >:) jne"

Nuoruus ja tuhruusSunnuntai 06.11.2005 00:31

Nyt se tapahtui. Tänään eikä ensivuoden keskiviikkona. Ei, ei hajatelma ystäväiseni. Ei KELTAKANKAAN mollausta. Paint. Kuten uudesta kuvasta huomaatte. Onhan se kiva laittaa kaikkien kaverien kuvat samaan kuvaan, paintilla ja kuvasuhteista yms välittämättä paskan vertaa. Kaunista ja sillee. Kivaaki. Melkee yhtä kivaa kun KELTAKANGAS hautaustoimistoineen. Np- juice leskinen: Huomenna en. Lauantai tänään. Huomenna sunnuntai, ja en. Tylsää. Teen kohta uuden paintkuvan tällä innolla. Tiäksä, into. Kiipeät mäenpäälle koska se tuntui hyvältä idealta. Tulet alas pyörällä koska se tuntui hyvältä idealta. Ei ollut. Täytytän 22 päivän päästä 14. Ikä alkaa painaa päälle. Pääsenköhän jo vanhusalennuksilla sisään tapahtumiin? Toivottavasti nuoret juipit luovuttavat kulkuneuvoissa paikkansa minulle, ikäihmiselle. Tuoli metelöi. Minut herätettiin aamulla. Päätä särki. Doop soimaan ja päivä pelastettu. Nykyään tehdään huonoa musiikkia. Perkele, erehdyin katsomaan NRJ top kynpin. Missä takatukat ja kiharat, KYSYNPÄ VAAN. Vähän lisää kone-efektejä, vähän lisää paljasta pintaa. Vähän lisää tuota ja tätä, että varmasti itse musiikki peittyy. Kolmas nainen on vieläkin se nro 1. Sanokaa mitä sanotte, Hanhiniemi on äijjä. Sanoittajana. Runopoika. Aini Juice. Omaa sarjaansa. Mahtava. Muuten, SUSS-E suunnittelee murhaani. Jäi äsken kiinni. Aika velikulta. Asentelin tänää teemojakin. Paljolti. Yhden hellokittyn. Hei hameväki (sori wrox et käy nyt), miten kestätte sitä pinkkiä 24/7? Se käy silmiin. Paljolti. Selittäkää miksi vitussa jokainen vuonna 93 syntynyt tai nuorempi haluaa lisätä minut meseen? Käy hermoon. Paljolti. Nintendo on paras laite ikinä. Työntäkää se pleikkari 3 über grafiikkoine perseeseenne, 8-bittiset laitteet on PARHAITA. Ennen peli mahtui C-Kasetille, ja lerpulle useampi peli. Nyt jumalauta yksi peli vie 4 CD-Rommia. Ei näin. Commodore 64 takasin valmistukseen perkele!

Oulunkylä/åggelbyLauantai 05.11.2005 01:34

"SIELLÄ MONET MENESTYY"

Seuraavassa ei millään lailla mollata Anjalankoskea (Anjalankoski asuinkunnaksi) tai sen osia. Kerrotaan vain totuus.

Demitän ja kuuntelen juicea ja irkkaan. Perjantaina. Melkein omistan elämän. Ärsyttää mesen hymiöt, (bah) 4 life. Tuo yksi jumipää mainostaa jotain habboa, jou. (niinQ idlaan nerokalas ja käyn kerran vuodessa foorumilla ei liity). Anjalankoski asuinkunnaksi. Hiphei. Keltakangas on syvältä, sanokaa mitä sanotte. 99% sieltä kuuntelee PASKAA, jotn räppiä. Ei näin, ei todellakaan. Räp, tuo konetaustoin toteutettu paska jossa puhutaan putkisukista taustan päälle, mädättää nuorison. Sitäpaitsi keltakankaalla ei ole MITÄÄN. ei MITÄÄN. Siis esim MUHNIEMELLÄ on hautuumaa, w00t!. En edes asu keltakankaalla ystävät hyvät. Katsokaapa sitä karttaa. Säkkijärvi. Kyllävain. Säkkijärvi. Säkkijärvi on IRC city. Voin surutta haukkua keltakangasta. Säkkijärven lähellä on sentään hautuumaa. Niin. Ei hautaustoimistoa vaan HAUTUUMAA. Repikää siitä. Säkkijärvellä on jotain 10 taloa tai jotain. Nuoria 1kpl, minä. Nuorista 100% irkkaa. (Ei, nyt ei lasketa tuota radan toisellapuolella asuvaa idioottia jota en ole edes nähnyt.) Keltakangas on paska. Tähän voi jäädä koukkuun. Anjalakin on parempi kuin keltakangas. Siellä on kirkkokin! Kerrostaloja! Mummoja! Pari kauppaa! Pankki! Vaikka mitä. Suurkaupunki verrattuna KELTAKANKAASEEN, missä on hautaustoimisto, sairaala ja sale. Räntämetalli viikon päästä.
[lisäys]Ottaen huomioon, että muhniemi, jossa on hautumaa, on muhniemi, on se aika vekkulia että hautuumaakin löytyy, muhniemi. Kyläkauppakin lopetettiin sieltä. Muhniemeltä. Jossa on lentokenttä ja hautuumaa. Kyllä se keltakankaan voittaa. Siellä on järviäki. Muhniemellä. Mutta oikeasti keltakangas. Huono paikka. Älkää menkö. Ajakaa ohi, kovaa. Ajakaa suoraan Ummeljoelle. Tai jonnekkin, kunhan ei keltakankaalle. Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos KELTAKANGAS mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos Keltakangas vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään yhä enemmän meitä haittaavia taakkoja. Arkielämä on opettanut meille, että Muhniemi johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. Niin hautuumaasta. Todellisuudessa Hautuumaa näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden aatteellisia intressejä. Ja älkööt vääräuskoiset unohtako, että minä valvon. Kommenttikyttääjä. Ilmiantaja. Pahainen pakana. Nyt ja aina.[/lisäys]

Seuraava osa antin hajatelmia? Ensi vuoden keskiviikkona.

Kettu kuittaa

VITTU ÄÄTorstai 03.11.2005 17:09

MOI MOON KOULUSSA TEIN WORD KOKEEN JA NIINPÄINPOIS TYLSÄÄ ON VOIS PÄÄSTÄ KOTIO SIINÄ 20MIN PÄÄSTÄ HIPHEI JA RAISKAAN KAPSIA IHAN TYLSYYTTÄNI JA DEMISSÄ ON LIIAN HILJAISTA TAAS EIKÄ TÄÄL VOI IRKKAA PASKA PAIKKA HALO MUST PLAY MORE