IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Corsa A 1.3S -89 myynnissä !Sunnuntai 30.03.2008 23:03

Pikkuvikainen, punainen, vähäruokainen ja ainakin joskus naisen käytössä ollut Corsa myynnissä.

Eli katsastamaton, kieltämättä täysi ruoska Corsa osina/kokonaisena.

Ei lähde käyntiin, saa bensaa ja kipinää, mutta uudet tulpat voisivat auttaa. Auto mällätty pariin otteeseen, mutta ajokuntoinen käynnistyessään. Eli kaikki minkä irti saa, on tuossa autossa myytävänä. Paitsi karvanopat. Hakija saa kaupanpäälle talvirenkaat, ja akkukaapelit. Nekin on tosin vähän huonot. Kesärenkaista yksi on ok, muut huonoja. Talvirenkaat menee ehkä talven, jos nyppii nastat pois.

Vikaa, MUUNMUASSA.

Vasen etujarrusatula, ilmaruuvi katkennut, paikattu.
Käsijarru huono
Tuulilasi rikki, pystyy ajamaan
Kansipahvi palanut, syö nesteitä
Ei peilejä

Yms. pientä. Kuitenkin ajokuntoinen, tosin en anna mitään takuuta.

Ja hintapyyntö on huimat 50e, en kuljeta. Tinkiäkkin voi jos osaa. Tosiharrastaja = hakija saa kahvit.

Yhteydenotot Puh. 040-8451030 / Antti rämä. Mieluten tekstari, kännykän mikki paskana ja aina ei oo hands-free mukana. Auto majailee Anjalankoskella, osoitteessa Keltakankaansuora 70

Kokonaisena tai osina, jos osia haluaa ne saa itse irroittaa, työkalut löytyy kyllä. Hintaluokasta kerrottakoon, että talvirenkaat saa 20e, laturi 10e, startti 10e JNE. Halvalla.

Kuvia: http://koti.mbnet.fi/mrsorbus/Antti/corsa/

Video: http://www.youtube.com/watch?v=4WjWxV9DF4A

AMIS <3Torstai 27.03.2008 13:06

dataillaa ft. olli ja janne koulus, hallis. ei olla saatu tehtyy mitää järkevää

rrrrrrragas päiväkirjaKeskiviikko 26.03.2008 01:23

Lumi. Tuo vittumainen paska jota sataa niskaamme tuhoten viimeisenkin toivon keväästä.

me wants että on kesä ja lämpöisää. Rasvakerrokseni ei ole tottunut tälläiseen siperiamaiseen kylmyyteen. "ILMASTONMUUTOS TULEE TALVET LÄNPENEE PÄLÄPLÄÄ" tulis jo, tännekki palmuja eikä lunta, vittu !

jooLauantai 22.03.2008 02:05

eiline patentti hajos 2 kertaa ja uus kehis.

MULLA ON IHA VITUN TYLSÄÄ

autoPerjantai 21.03.2008 00:02

ai jumankekka miä oon ovela :
D korjasin pakoputken vanhal vesijohdol ja rautalangal !

Ragas päiväkirja.Keskiviikko 19.03.2008 23:40

Näin outoa unta. Ensiksi mä siivosin autotallia ft. AK07, laakso ja ukkonen jemmas kaikkee roinaa taskuihisa :
D sit mun ja keinäsen piti siirtää autoa, mut se ei osan ajaa. Yhtäkkiä kuskin paikalla istuu Grrsti <3 ft. sen luokkakaveri inkavaimikäseoli, nakira tämä oli siis outo osa part 1. Topijas osasi ajaa.

part2:

olen riparilla. Jahtaan DomusPrkl huudellen sille rivouksia koska se on merirosvo ja pölliny mun pirit. päädyn vitunmoisen rakennuksen alakertaan, jossa kohtaan isäni joka on tuonut minulle 3 pulloa jaffaa, sekä 2 pulloa viinaa. Hieno mies !

galtsupäivisKeskiviikko 19.03.2008 01:05

Kohta on kevät eikä pappis toimi. Minä olen very sad panda. Haluan ensimmäisenä kauniina kevätpäivänä ajella pappiksella !

Lahjoittakaa siis minulle rahaa, ok?

TyöTiistai 18.03.2008 01:08

Okei, keksikää mulle työ. Vaatimukset:

vitullinen palkka, ei saa viedä koko saatanan päivää, ei mielellään saman asian toistoa. pitäis pystyä tekemään arki-iltasin koulun jälkeen. tai viikonloppuna. toimikaa saamattomat paskat !Avaudunpa mainostenjaosta, tuosta ihanasta ja mielenkiintoisesta työstä. Näin alkuun palkka. Saan 70e, eli ihan vitun vähän. Ilman bensakorvauksia se olis 40e käteen. Ja toi on siis ILMAN veroja! Vittu mitä paskaa nälkäduunia. Lopetan parin viikon päästä, toi on työmäärään nähden ihan vitun säälittävä korvaus. Esimerkki.

Keskiviikkona olen klo 17.00 kotona. Aloitan lajittelun, ~200kpl x3-5. Riippuu paljonko niitä vittumaisia pikku riiviöitä on. Saan paskan valmiiksi ehkä puol 7, puol 8, riippuu vähän. Lähden jakamaan, joskus 2 reissua kun ei mahdu. Siis VAAN 200, en ymmärrä mihin vittuun porukka tunkee ne 400 mainosta, arki-iltana ! Ei tossa lauantaina mitää ongelmaa oo, mutta vittuku oot keskiviikkona puol 10 kotona vasta, etkä oo ehtiny oikeestaan ees syödä missää välissä.

Teiden kunto on myös hyvin mielenkiintoinen. Työehdossa tms lukee, että polkupyörää voi käyttää. Eikä voi. Jossain sivuteillä missä joudun harhailemaan, ei pääse aina edes mopolla kunnolla eteenpäin. Tajuton loska-lumi-kissanpentu-mätä-paska vuori siinä tiellä. JES.

Vinkki. Älä aloita mainosten jakoa. Saat kuitenkin paskaa palkkaa ja tohon menee hermot. Pulloja keräämäällä varmaan saisi enemmän rahaa kasaan.

SunnuntaiyöMaanantai 17.03.2008 03:42

Oi tätä sunnuntaiyön huumaa. Intahnet syö yöuniani. Minun pitäisi aikaansaada huomiseksi kaksi kpl esseitä terveystietoon, aiheina tupakointi - miksi en polta ja terveysliikunta, mitä se on tms. ja miten se vaikuttaa yhteiskuntaan. Omaksi onnekkseni opiskelen amiksessa, autopuolella, joten esseen pituus pitää olla ½ A4-paperia. Helppova.

ostin "auton"Perjantai 14.03.2008 01:11

Hintaan sisältyi

-Starttikaapelit
-Kesä ja talvirenkaat, jälkimmäiset ok.
-Ratti
-RETEOT
-Bensaa pari litraa
-Kaunotar ja kulkuri DISNEY-vhs WTF :---D
-Epämääräisiä tavaroita takapenkillinen

Sekä kaupanpäälle laatikko, missä 4 pyörää ja ohjausratti jolla kuljetin nuo pois. Kyseisessa laatikossa oli tuulilasi paskana, jarrut ei toiminu ja ohjaus puolsi vitusti oikealle. Ottaen huomioon hinnan, 20e, sekä laitteen, OPEL CORSA 1.3S -89<3, oli ostokseni mainio. Startti paskana jo kotipihassa, opel kostaa !