IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

RAKENTELUATiistai 27.12.2005 23:57

Jep, eli jytäpopit alive.

Vinkki:

Jos maalaat jotain, ÄLÄ kanna sitä heti sisään. Huoneesi haisee maalille jonka höyryt menevät päähän.

Eli jytäpopit jytää, äänenlaatu vitunmoista kuraa. Mut ne on isot ja rumat ja jee.

JOULULauantai 24.12.2005 02:27

TÄNÄÄN ON JOULUAATTO AJATTELIN MENNÄ NUKKUMAAN KOSKA VÄSYTTÄÄ JA KAHEKSALTA ALKAA JOULUPUKIN KUUMA LINJA HIH!

Ja nyt olen heränny ja katon piirrettyjä moi

AJOITUKSIA!Lauantai 17.12.2005 02:52

Joulujuhla tiistaina, antti ei osaa vieläkään biisiä. Tästä se lähtee! Aatu wanha rotta kylässä jee, se vuoden ikäinen penikka 8D. Eilen, perjantaina, olin jälki-istunnossa, HUI! Toissapäivänä, torstaina, koulun keittiössä. JEE!. Eilen, perjantaina, paritanssia toisen kerran. Tuutikki vie, Zombi ei liiku kirveelläkään. Matti ja teppo on mun idoleita nyt ja aina. Mutta, tänään voisi oikeasti opetellan tuon ulkoa, maanantaina ROUDAAMAAN JEEJEE! ÖRRRRRRR! YUP ja Juice soinut tänään ahkerasti, päässä että koneelta. MOSH! MOON SNADISTI SADISTI!

Joulutunnelmia!Lauantai 10.12.2005 16:23

Kaupallinen joulu on paras joulu.

Siivoan, vitummoinen urakka. Löydän paljon erinäisiä TAVAROITA ja AARTEITA siivotessani. Esim 3 luokan matikankirjan. Hienoa. Hillittömän tylsää hommaa silti tuo siivous, ei oikee jaksaisi. Eile paritanssia koulussa wuhuu. Sinänsä ihan jees, toisaalta niin vitun perseestä. Joo. Keksikää minne tungen koulukirjat. /msg MrSorbus @ IRC & Qnet.

JÖSSES!Torstai 01.12.2005 00:31

Ikää tuli, nimipäiväkin painoi päälle niin perkeleesti. Voi vittu. Oli hassunhauskaa seuratalolla, ja vielä kivempaa nuortenillassa tms. Liukasta on, liiankin. KyNpin aamu huomenna, kohta voisi mennä nuQ (satiinilakanat<3) että aamulla jaksaisi herätä. JOU! Juice raikaa ja kielet katkeilee. Kumpikin E ja A poikki. Vittu että oli kestävät kielet. Pitäs kai uusi kuva jostain kössiä, ihan hävettää tuo nykyinen oletuskuva. HYYI. Kirjastossa oli liian kivaa. Kyljykset oli hyviä. Ja eräs nimeltämainitsematon laiskotteli punajuuren leikkuussa, meni ainaki 30min. SIKA!

HIP HIP HEIMaanantai 28.11.2005 23:46

väsyttää ja sitäpaitsi kielet katkes voi vittu

DirlandaaLauantai 26.11.2005 00:32

Ottiatuota. Ylihuomenna sitä ikää tulee lisää. Harvinaisen tylsä päivä tänään, ja näin vaihteeksi luukutan YUP. Pastean tylsyyttäni fysiikan aineeni tähän.Miten suomen energiantuotanto tulisi hoitaa


Öljy

Öljy, musta kulta. Suhteellisen energiapitoinen polttoaine. Tosin loppumassa 40-250 vuoden sisällä, koska se on uusiutumaton energianlähde. Öljyn käytössä kannattaa ottaa huomioon ympäristöseikat. Sen käyttö lisää ilmakehän hiilidioksidia, joka puolestaan edistää kasvihuoneilmiötä. (Lainaus Fysiikan Avain.) Omasta mielestäni Öljy on vallan kiva energialähde, mitänyt hieman hintava.


Maakaasu ja kivihiili


Maakaasu, kivihiili, kumpikin fossiilisia polttoaineita, loppunee siis aikanaan. Suomeen maakaasua tulee itänaapuristamme, Venäjältä. Maakaasua riittänee 70 vuodeksi nykykulutuksella. Maakaasua saadaan samanlaisilta esiintymispaikoilta kuin maaöljyä. (Fysiikan avain)

Kivihiiltä on maaperässä fossiilisista polttoaineista eniten, ja sitä louhitaan sekä avo- että maanalaisista kaivoksista. Sitä on eniten Kiinassa, Yhdysvalloissa ja venäjällä. (Fysiikan avain.)
Kivihiili on niin kovin sotkuista, totesi äitini. Kivihiili saastuttaa ilmaa, paljolti. Energianlähteenä silti ihan kiva.


Biomassa

Biomassa käsittää kaikenmaailman risut, oksat, kävyt ja vastaavan roinan jota maamme runsaista metsistä ja ojanpohjilta löytyy, paljolti. Se käsittää myös kaatopaikoilla, jäteveden puhdistuksessa ja maataloudessa syntyvät palavat kaasut. (Fysiikan avain) Mielestäni aika hassunhauska energianlähde, palaapahan risut kauniisti ja tulee energiaakin!


Ydinvoima

Ydinvoima, tuo ympäristöystävällinen (ja silti luonnonsuojelijat jaksavat vauhkota jätteestä) ja lähes saasteeton energianlähde. (Fysiikan avain) Isäni mukaan tuo ydinjäte on yleensä käytettyjä hansikkaita, mistä lienee saanut tuollaista päähänsä. Tsernobyl kuitenkin osoitti, ettei tuo nyt ihan vaaratontakaan ole. Ei luonto oikein pidä kun sellainen räjähtää. Ydinvoima on perin hyvä energianlähde, 1kg uraania vastaa 100000kg kivihiiltä. Ja on saasteeton. (paitsi hansikkaat, käytetyt).


Vesivoima, tuulivoima ja aurinkovoima

Näistä ne luonnonsuojelijat tykkää. Eivät saastuta laisinkaan, ja on suhteellisen tehokkaitakin. Ja suomessa vesivoimaa hyödynnetään, paljolti. Tosin tuuli ja aurinkovoimaa ei sitten hyödynnetä kuin nimeksi. Ja tuulipuistot kieltämättä eivät ole niin kaunis näky. Mutta aurinkoenergia. Riittää loputtomasti, on uusiutuvaa ja saasteetonta. Ja voi kyhätä aurinkoenergialaitteiston vaikka kesämökille, jos ei sinne muuten sähköä saisi. Ihan kiva.


Kysymyksen vastaus:

Niin, vaihtoehtoja on monia eikä sitä yhtä ja oikeaa välttämättä ole. Minun mielestäni paras vaihtoehto olisi käyttää kaikkia edellämainittuja keinoja.

Tehnyt: Antti Rämä


Suo nähdä mitä tostakin tulee. Olin muuten eilen GOSPEL konsertissa. Se yksi homo raiskasi kieliä pahemmin kuin minä. Nääs.7 jotai tuli :(

MOII!Sunnuntai 20.11.2005 21:36

Kävin kirkossa ja sitten olinkin kotona Straton kanssa.

Pohjaton SäkkiMaanantai 14.11.2005 00:45

HUU, Sunnuntai. Eksyin Susullekkin, asuu muuten tiettömien taipaleiden päässä. Varmaan saa pelätä susia ja karhuja ja lehmiä ja traktoreita, onkohan siellä edes teitä aurattu talvella. Tiedä häntä, perseessä asuu silti. Isänpäivä tänään, unohdin tykkänään. 2 viikon päästä olen iäkäs ihminen. STRATO! Trallalaa, photoshoppia täytyypi laulatella huomenna. Päiväkahveista jonkunnäköinen tarina. Demitän taas näin vaihteeksi, tylsää. Läksyt pitäisi tehdä, tosin ajattelin tehdä nekin aamulla. Näin vaihteeksi. Muuten, vuorisaarna näistä vitun maailmanparantajista. Vihaan amerikkaa koska se on IN. BUSH ON PASKA!!!!11!!1!. Joo, varmasti jokainen ameriikanvihaaja osaa johtaa sitä maata. Tai eläintensuojelijat, vittu kuinka tuhraa väkeä. IIX ELÄINKOE PUPU KUALEE!!!1! Joo, menkää ite pupusen tilalle, huspois. Ala mennä jo, älä ruikuta. Hophop. Tai luonnonsuojelijat. "Metsää kaadetaan joka päivä puolen suomen kokoinen ala" JUSTJOO, parissa vuodessa ei olisi metsää ollenkaan. Ja muutenkin kaikki Greenpeacet, pellejä. Pitää sitten mennä hakkuualueille kahlitsemaan itsensä laitteisiin kiinni. Syökää avain, saakaa mahahaava ja kuolkaa. Kyllä ennekin elikot/metsät etc on pärjännyt ilman apuanne. HUU.


Kettu kuittaa.

Räntämetalli.Lauantai 12.11.2005 22:06

Hassunhauskaa, soittivat ihan liian kovaa. 100m päähän parkkipaikalle kuului vielä, nyt tinnittää niin vitusti. Turmion Kätilöt on livepändinä 10+. Jotain ahdistelijoitakin, hui kauhia. "MIST OOTTE?" "MITÄÄÄÄ????" "MIST OOTTE" "JAA ANJALANKOSKELT" "JAA MINKÄ IKÄSII OOTTE?" "JAA MITÄ?" "MINKÄ IKÄSII???" "JAA 14" "AIJJAA"

HUI! Pakoon lähdimme, henkemme vuoksi. Total Devastation on huisin hyvä. Ja sit se yks, emmää nimee muista. Ja Stam1na. <3. Oikeesti, ei niin kovaa saa soittaa. Perkele. Korvatulppien kanssa kokoajan ja aamulla ei kuullut oikealla korvalla mitään, nyt jo vähän.

Kettu kuittaa.