IRC-Galleria

MrX_ac

MrX_ac

L'Amour physique est sans issue...

Miehen korviketta...Keskiviikko 19.12.2007 18:57

Mies tuotteistettuna
Suomeen ollaan nyt perustamassa sinkkunaisia palveleva postimyyntiluettelo, joka nöyrästi palvelee miehen läsnäolosta uneksivia naisia uusilla välineillä.

Tässä luettelon ensimmäiset tuotteet.

Kuorsaussäkki
On pehmeä, isohko raidallisella kankaalla päällystetty säkki, joka vuoteeseen tai sohvalle asetettuna alkaa välittömästi kuorsaamaan.

Automaattinen kanavanvaihtaja
Televisioon kytkettävä musta laatikko, joka katkaisee välittömästi katsomasi suosikkisarjan, jos toiselta kanavalta tulee formulaa, jääkiekkoa tai muuta urheilua.

Pyykinvärjääjä
On tarkoitettu naiselle, joka haaveilee miehestä, joka auttaa kotitöissä. Kyseessä on väripatruuna, joka pesuainelokeroon asennettuna välittömästi laukeaa ja värjää koko pyykin joko sinertäväksi tai vaaleanpunaiseksi. Mainio naiselle, joka kaipaa jännitystä elämään.

Pönttöautomatiikka
WC-istuimeen asennettava mekanismi, joka nostaa itsestään istuinrenkaan ylös. Luxusmallistoon kuuluu itsestään haihtuva WC-paperi.

Kauppakeskusvalitin
Kännykkään kytkettävä toiminto, joka ryhtyy päästelemään epämiellyttäviä marisevia ääniä, jos viivyt kaupassa yli 15 minuuttia.

Ostoshälytin
Luottokorttiin ohjelmoitava toiminto, joka saa kortin lukulaitteen ulvomaan, mikäli kortilla yritetään maksaa vaatteita, meikkejä tai kenkiä. Hälytin pysyy hiljaa, kun korttia käytetään Alkossa tai kun sillä maksetaan porakonetta, makkaraa jne.

Esikäsitelty sanomalehti
Aamulehden voi nyt tilata esikäsiteltynä siten, että etusivun tilalle on taitettu urheilusivut, yksi sivu ylösalaisin ja sopivasti rutattuna.

Miesääni-viestipalvelu
Palvelu, joka toimittaa sinkkunaisen kännykkään päivän mittaan viestejä kuten: "en ehdi syömään", "piipahdan poikien kanssa kaljalla", "hae auto korjaamosta", "sori, en ehdi kauppaan", "haethan sinä lapset tarhasta", jne.

Uusia tuotteita käsitellään koko ajan, joten tarkkaile postiasi. Luettelo ilmestyy pian!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys