IRC-Galleria

Mr_Killjoy

Mr_Killjoy

Mä vaan sanoin miten olin, olin miten olin. Mä olin miten olin, siis olin.

Järjestyssääntöjä :DMaanantai 22.12.2008 22:49

1. Huoneistot
1.1 Asukkaiden yötouhuja ei saa häiritä millään tavalla. Yöjuhlista ja jatkoista jotka kestävät yli kolme päivää tulee naapureille ilmoittaa riittävän aikaisin jälkikäteen kirjeitse tai sähkeellä.
1.2 Remontit tulee suorittaa yöaikaan tai ainakin juhlapyhinä, melua aiheuttaen esim. räikällä tai torvella.
1.3 Jos tuuletat porraskäytävään, muista avata parvekkeen ovi läpivedon varmistamiseksi.
1.4 Kämpässä olevat vesi-, sähkö- ja kaasuvuodot on tukittava heti sormella ja ilmoitettava 1. luokan postilla lähetettävällä kortilla isännöitsijälle, koska asialla on kiire.
1.5 Wc:tä ja viemäreitä ei saa tukkia kokonaan. Ongelmajätteitä (esim. anoppi) ei saa kaataa viemäriin.
2. Porraskäytävät
2.1 Porraskäytävissä asukkaiden tulee käyttää räikkää hillitysti. Hissiä ei saa oikosulkea. Hissiä ei saa käyttää yli 12-vuotiaat.
2.2 Tavaroita ei saa pitää porraskäytävissä, sen sijaan lehmät ym. kotieläimet voivat oleskella porraskäytävissä vapaasti.
2.3 Porraskäytäviin ei saa heittää roskia. Ne tulee tiputtaa kädestä.
2.4 Ulko-ovet pidetään lukittuna 7-21 välisenä aikana, kulku oven viereisestä ikkunasta joka pidetään auki edellä mainittuna aikana. Asukkaiden on huolehdittava siitä, että ikkuna jää auki.
3. Saunaosastot
3.1 Saunan seinät ja lauteet on kasteltava huolellisesti ruiskuttamalla vettä, koska kastelu edistää lahoamista ja homekukintaa.
3.2 Avotulen tai nuotion teko makkaranpaistoa varten saunatiloissa on kielletty jos sytytykseen käytetään lyijyllistä bensaa.
3.3 Kun poistut saunatiloista sammuta valot (esim. vedellä).
3.4 Vaipat ja terveyssiteet on kuljetettava saunatiloista pois kuljetukseen varatulla kärryllä tai tilattava kuljetus rahtiliikkeeltä.
3.5 Saunan syttyessä tuleen sivele saunanseinät bensiinillä ja vedä vana mereen. Tuli on perso bensiinille, se seuraa vanaa mereen ja sammuu sekä jättää saunan sikseen.
4. Varastot
4.1 Ulkoiluvälineet on pidettävä varaston seinillä tai ulkopuolella. Naisten sukset on varustettava miesten "siteillä". Polkupyörän satulanasennus on jokaisen oma asia, sen siis voi asentaa miten päin tahansa.
4.2 "Käytössä" olevat lastenvaunut on pidettävä varastossa.
4.3 Tupakointi varastoissa ja pyöräkellarissa kielletty jos ei käytetä bensiiniä.
4.4 Avotulta ei saa jättää yksinään sammumaan.
4.5 Varaston ovet on suljettava pönkällä tai hitsaamaalla.
5. Piha-Alueet
5.1 Mattojen ja vuodevaatteiden tuuletus on tehtävä niille varatulla paikalla, vuoronumeroita saa tilata. Oleskeluparvekkeilla saa tuulettaa, jos ei jää siitä kiinni.
5.2 Kissoja ei saa päästää lasten hiekkalaatikolle likaamaan itseään.
5.3 Roskat on vietävä niille varatulle paikalle, varausnumeroita voi tilata. Jätepaperi postilaatikkoon. Suurikoista jätettä (yli 10 m²) ei saa heittää rappuun, vaan kuljetus kuuluu asukkaalle, jos tämä omistaa kuorma-auton.
5.4 Autojen pysäköinti sallittu vain kielletyille paikoille tai ainakin jalkakäytäville. Autojen rekisterikilvet otettava mukaan tai otettava naapurin kilvet omaan autoon välttääkseen sakot.
6. Kerhohuone
6.1 Käyttöoikeus luvalla, anomus kolmena kappaleena, leimavero 1.000 mk. (pestyt merkit eivät kelpaa).
6.2 Avainkopioita saa ostaa edulliseti nuorisojengiltä.
6.3 Kerhohuoneen käyttö on sallittu niin kauan kuin vain viinaa riittää. Jos juhliin on varattu liian vähän viinaa on lähinaapureille ilmoitettava ajoissa, että osaavat tulla ennen viinojen loppumista.
6.4 Kerhohuoneen stereot on pidettävä ns. kybällä jotta ei tule epäselvää siitä mitä kappaletta soitetaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.