IRC-Galleria

MrsTorture

MrsTorture

♫, Domination Black - Master of Deception, Heavy Metal Perse - Aikakirjat \,,/

Selaa blogimerkintöjä

Olin aina ollut lihava ja ruma, ja sen vuoksi muut lapset kai vihasivatkin minua. Jotenkin selvisin läpi ala- ja ylästeen, en vieläkään tiedä, miten. Kun lähdin opiskelemaan unelma-alalleni, näin kiusaajiani onneksi yhä harvemmin.

Kun pystyin itse kustantamaan menoni, kävin parissa leikkauksessa. Olin pitkään kasvattanut hiuksiani, ja päätin värjätä ne mustiksi. Hankin myös kauniin sinertävät piilolinssit entisten erittäin epämuodikkaiden lasieni tilalle. Aloin treenata ja muokata vartaloani. Muutos oli huikaiseva.

Sain huomata, että minusta tuli hetkessä miesten silmissä viehättävä. Sain todella kokea olevani hyväksytty, ja minulla oli useita suhteita, vaikka se ei alun perin kuulunut ollenkaan tavoitteisiini.

Kukaan entisistä kiusaajistani ei kuitenkaan tunnistanut minua enää. Keskustelin kerran baarissa erään pojan kanssa, joka oli ollut heistä yksi pahimmista yläasteella. Hän nauroi ivallisesti, kun vihjasin ujosta tytöstä, joka pelokkaana käpertyi vasten koulun kivistä seinämää tovereiden ilkkuessa hänen ympärillään. Poika sanoi, että hänen mielestään kyseinen käytös oli ollut täysin oikeutettua moista luonnonoikkua kohtaan ja tiedusteli vielä, että eikö minusta sitten.

Kaikki vaivani ulkonäköni täydellisestä muuttamisesta oli siis mennyt hukkaan. Teki melkein mieleni palata entiseen elämääni, jossa sentään itse hyväksyin itseni. Ongelmaksi muodostui vain se, etten enää itsekään tiennyt, kuka olin.

MrsTorture

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.