IRC-Galleria

Kevään merkkiMaanantai 18.04.2011 19:16

Tuli tässä just testattua, että meiän langaton netti toimii näemmä myös pihakuistilta :P Tää on just sopivaa, suomipop soi, aurinko paistaa vaikka ja se on hyvä vaikka istunkin varjossa, linnut livertää ja kevät on alkamassa. Ja ulkona on niin lämmin, että voi olla ainakin jonkun aikaa tekemättä paljoo - siis dataillen. Vaikka aika ruman näköstähän täällä pihalla on: ruoho ei vielä oo kasvanu, eikä mikään muukaan, puut on kaljuja, samoin pensaat ja kaikki on vasta lumen alta paljastunutta, joskin jo kuivunutta.

Muutama kukka vielä odoteltavissa olevan nurmikon keskellä piristää näkymää, joka on muuten aika sammaleinen. Jos mulla olis tässä kamera, ottaisin kuvan, mutta ei oo, niin se jää sitten toiseen kertaan.

Mutta eikös ookin terveellisempää datailla ulkona? Saa raitista ilmaa hengitettäväks, voi lepuuttaa katsettaan välillä maisemassa, kuulee ulkomaailman ääniä eikä jää vaan seinien sisäpuolelle, ei tuu kuuma kun on niin viileetä ja tää on lisäks mukavaa vaihtelua istua pihalla läppärin kanssa. Tosin miinuspuolena on että ei voi ladata läppäriä, mutta oho tossahan onkin pistorasia ihan lähellä ovea, joka sekin on lähellä. Eli ongelmana tällä hetkellä tässä asiassa on vaan laiskuus - läppärin latausjohto on yläkerrassa mun huoneessa, enkä sitä jaksais hakea. Toisaalta eipä oo tarviskaan, akku kun on täynnä ja sit jos se loppuu niin sit on datailut datailtuna tältä erää.

Asiaan, piti lähettää kuvia eri ihmisille että ne ei syö mua viikon päästä! :) Ennakoi, tiedät kyllä miksi. Ja nyt juuri siksi, äsken mainitusta syystä.

Kamala muuten mikä romaani tuli, piti vaan pistää jotain siitä että netti toimii tässä pihallakin, mutta sitten kirjaimet vaan ryöstäyty mun käsistä, tai siis sormista, ja rakensi ittestään sanoja.

Sellasta tää on :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.