IRC-Galleria

MsTeri

MsTeri

elää jännittäviä aikoja

Voi elämä ja mitä kaikkee. Perjantai 01.02.2008 01:13

Kaksi päivää: eilen ja tänään.

Eilen:
- Menin töihin lompakossa noin kolome euroa (hyvällä tuurilla). Palasin töistä ilman lompakkoa.
Perkele. joku ihana ja ystävällinen ihminen kävi nyysimässä mun laukun naulakosta mutta palautti sen kuitenkin ah niin ystävällisesti kenkähyllyn alle. Ilman lompakkoa. Toivottavasti iloitsee niistä kolmesta eurosta ja hyvästä mielestä mitä aiheutti. No toisaalta olin niin onnellinen siitä että sain laukun kuitenkin takasin että ei jaksanut Niin kamalasti vituttaa. Mutta vituttihan se. :)

Päivä ei ollut siis häävi. Ihan paska. Vituttaa lähtee hommaamaan kaikki mahdolliset kortit uusiks.

Tänään:
- Soitin poliisille joka sanoi että ajele vaan autoo ilman korttia ja voimassa olevaa passia... ei se nii justiisa ole. Ihanaa!! Sitten kävin eräässä paikassa jonka ansiosta tulevat kuukaudet tulee olemaan mahdollisesti erittäin onnellisia. Mun rahaongelmat on siis ratkaistu!! Jipiiii!!! Vuosi meni kituuttaessa mut nyt näyttää että mahollisuus olis päästä nollille. Jippiii!! Aion shoppailla huomenna. Ihan vähän vaan!!! (pomo oli myös niin ihana että lupasi tuoda pikku bonuksen kadonneen lompakon johdosta...jeee!!)

Kaiken lisäks koska olin complitely rahaton ah niin ihana Tommi vei mut syömään ku en olis ehtinyt kotiin ennen treenejä. Päivä vaan siis parani, nälkäisenä meuhkaaminen haisevassa reenikämpässä ei oo koskaan kovin hyvä vaihtoehto. Treenit oli siis ihan huisit. (Mun osalta ainakin....-->pojat hei, kyl te oikeesti osaatte soittaa....aina vaan ei voi onnistuu... :D:D) Huomasin et ei se uusien sanojen oppiminen ookkaa mahotonta Katseen keikkaan mennessä...:D:D

(Ja siis kaikkihan on tulossa Katseeseen 9.2. kuuntelee mm. kolmen uuden biisin korkkausta ja Mahdollisesti uuden sinkun julkkariakin juhlimaan....jahka vaan ehditään painosta ulos saada..)

Mutta niin... mitä voi päivältä odottaa jos sen aloittaa pesemällä koneellisen pyykkiä?? No silloinha ei Mikään voi mennä pieleen, eihän!!! :D:D

Olen iloinen!! (ja vielä huikeesti iloisempi olen huomenna kun pääsen maksamaan tonnilla laskuja/lainoja pois....:D::D:D)

ja ehkä huomenna ei olisi pahitteeksi otta pikku huppelit...Jaskan boolia odotellessa... :D

Minä tykkään elämästä nyt!!

(pohdin tässä jo sitäkin että mitenköhän kiellettyä on lastenohjaajan ottaa töihin matkaevääksi pullo sorbusta?? ::D:D:D..)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.