IRC-Galleria

MsTeri

MsTeri

elää jännittäviä aikoja

VäsyNY!Maanantai 15.09.2008 15:27

Nonni. Taas meni viikonloppu keikkahommissa. Perjantaina oltiin Rautalammilla. Sieltä onneks tultiin yön seljässä kotiin nukkumaan ja lauantai menikin sitten siivotessa ja leipoessa Artsin synttäreitä varten. Kahvipöydästä mut sitten jo nykäistiinkin seuraavaan reissuun, tällä kertaa vuorossa Mänttä.

Mäntässä olikin sitten raju meno ja aamulla hirvee raipelssoni. Mää kyllä olin ihan nössö ja menin ensimmäisenä unille. Lie illan sauna väsyttänyt tai sitten aamuinen herääminen ennen kasia. Mikä siinä on että sinä aamuna kun kellot soi kymmenen pintaan pitää sitten herätä jo ties millonka.

Sitte siinä roudausta ja kotimatkalle vihdoin. Ol jännitystä sitten siinä matkassa kun ajokoira loikki eessä ajavan auton alle. Siinä oli monsterin jarrut kovilla kun eihän se pysähtynyt vaikka Mika jarrua paino jo lattian läpi melki... no onneksi ei vastaan tullut kettään, sinne päästiin väistämään toiselle kaistalle. Vittu että meinasi heikompaa tyttöä siinä jo itkettämään käydä kun koira siinä aivan hädissään koittaa nousta etutassuilleen mutta eihän ne kestä kun ne on katkipoikki. Sinne se vaan silti puskiin piiloon ryömi ja siinä sitten polliiseja sun muita soittelemaan. Mie sen sieltä metästä bongasin, siellä se kahteli meihin päin. Meidän remmi siitä sitten lähti jo jatkamaan. Toivottavasti saivat sen hengissä sieltä.

Nyt pitäisi töihin jaksaa mutta kun ei meinaa jaksaa!! voi voi. no mutta onneksi pääsen tänään rossoon syömään! sitä odotellessa!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.