IRC-Galleria

Samaa settiä....Maanantai 21.11.2005 11:39

Mikään ei ole taas oikein muuttunut. Olo sama kuin viime viikollakin. ainut että nytten sattuu ja kolottaa joka paikkaa.

Perjantaina oli KMFDM livenä. pirun hyvä vaikkakin puolessa välissä tuli läjä outoja biisejä. Keikan alussa pistettiin Tatun ja jonkun random juipin kanssa pitti pystyyn. Lopputuloksena helkkarin kipee jalka joka ei toistaiseksi ole parantunut. veikkaan marssimurtuman tapaista hiusmurtumaa tms. kuitenkin koipi toimii mutta kipeytyy nopeasti käytössä. turha mennä lääkäriin koska tuommoiselle ei kuitenkaan voi tehdä mitääb. pitäisi lepuutta. Niskoja ja hartioita on myös kolottanut perjantaista asti. Ei ihme sitä se pään nytkytys saksa industriaalin tahtiin teettää.

Lauantaina menikin WoWin ääressä. Ekaa kertaa Molten Coressa. Toisaalta ihan pirun kivaa mutta loppu peleissä suhteellisen tylsää. Meininki kuin intissä hirvee kiire odottamaan kun toinen kilta oli myöhässä. Illemmalla vielä Zul'Gurubbia vähän.
Sitten taaaaas kerran viime viikolla seikkaillutkin sankari tupsahtaa viinoineen kylään.
Eipä siinä. känni päälle, hevimestaan ja heilumaan. Illemmalla kotimatkalla suutuin ihmisille en tiedä miksi kai nekin suuttui hieman minulle. känniääliöintiä en tiedä mitä. Tämän jälkeen pätkii ja kovasti. Muistan että naama oli veressä kun pääsin kotiin ja viinat taskusta kadonnut. Sankari häipyy jonnekkin jatkoille minä sammun nukkumaan. Yöllä kuitenkin miehekkäästi kkäyn oksentamassa pyttyyn ja pytyn viereen. Hieman seinillekkin.

Sunnuntai hullu krapula. Herään kun sankari seikailee joskus kolmen ja neljän välissä päivällä. Väsyttää, sattuu ja oksettaa. Kuulema kauppaan pitäisi jaksaa. Hullut läjät herkkuja pitsaa kotiinkuljetuksella. Suihkua, oksennuksen raaputusta seinästä ja elokuvia. Pelata ei voi. Liian paha olo.

Hyvät urpoilut ja mystiset urpoilut oli. Huvittaa näin jälkikäteen. Edelleen sattuu ja vituttaa. Farkut oli oksennuksessa pistin suorat housut jalkaan. Kummallinen olo töissä. Jotenkin virallisempi ja edustavampi olo. Pitäisiköhän huomenna laittaa kauluspaita. näh....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.