IRC-Galleria

ReissaamistaTiistai 12.06.2007 02:03

Huh hu.
Tämän kesän ekat pikku reissut takana. 5 päivää, 3 Tampesterissa ja 2 Tallinnassa. Hämmentävä sinänsä että Sauna oli ensimmäinen täysin selvä festari kokemus. Uusi tupakkalaki kyllä helpotti jatkoklubeilla selviämistä. Aurinko kuitenkin oli tiukka vastus kun katseli kylmää olutta nauttivia kavereita. 3 hyvää keikkaa tuli nähtyä. Megadeth, Type O Negative ja joku tutun bändi jonka nimeä en nyt muista. Muut sitten olikin ihan turhia. Kotiteollisuuden keikalla Hynynen kyllä viihdytti speakeillään. Stamina ja Dimmu olikin ihan paskaa. Eikä lauantaina viitsinyt edes alueelle mennä kurjan bändi tarjonnan takia.

Tallinna oli ensikertalaisen silmillä hieno mesta. Hienoja rappeutuneita rakennuksia, hyvän näkösiä misuja joihin ei kyllä päässyt tekemään lähempää tuttavuutta ja halpaa viinaa. Rock Cafen löytäminen oli pieni haaste koska tuli lähdettyä hieman haahuilemaan vaikeampien reittien kautta. Itse tykkäsin. Oli kokoajan taju minne pitää tähdätä ja näki lisää hienoja rakennuksia. Sitten kun oikea katu ja kohtakin alkoi olemaan lähellä niin opasteiden puuttuminen ei helpoittanut. Helvetin tyylikäs mesta. Hakkasi paikkana Tavan, Nosturin, Pillumehun ja kaikki muutkin keikkapaikat joissa olen käynyt 100-0.

Type O Negativen keikka oli loistava. Sama setti kuin saunassa mutta erillainen meininki. Ei ollut rokkipoliiseja, pitti pyöri ja porukka oli muutenkin paremmin mukana. Bändin tauot oli tällä kertaa hieman pidempiä ja jotenkin ainakin Peter oli enemmän sekaisin. Josh ei näyttänyt persettä tai muutenkaan sekoillut mutta Johnny jaksoi värkätä, heilua kameran kanssa ja tulipa tämä setä jakamaan nimmareita kaikille halukkaille. Paidat oli vitosen halvempia mitä Saunassa. Ehdottomasti paras kolmesta Type O Negativen keikasta jonka olen tähän mennessä nähnyt.

Löysimpä pari kassillista viinaa baarikaappiin, kaasunaamarin ja muuta pikkukivaa.
Pakko päästä uudestaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.