IRC-Galleria

nakituksia.Tiistai 07.03.2006 19:18

Nyt on vähän tylsää niin ajattelin täyttää näit nakitus/haaste juttuja tänne.
Mutta en kuitenkaan jaksa alkaa nakittamaan muita.


Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä , eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

- Jamiroquai: Virtual insanity/Cosmic girl
- Charles Manson: Sick city
- Anathema: Pressure
- Lake of Tears: Dystopia
- VNV Nation: Legion
- Lapko: All the best girls
- The Cure: Lovecats/Boys don't cry

Tätä listaa vois varmaan jatkaa loputtomiin....



"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Mietin vaan että mikä nyt sitten on niin omituista tai ehkä minä vaan nyt takerrun tuohon sanaan liian kovasti. Olisi varmaan helpompaa kun joku kaveri kertoisi omituisia tapojani.

1. En poistu asunnostani minnekkään ilman cd-soitinta.(paitsi jos käyn tientoisella puolella kaupassa)

2. Minulla on kännykkä lähes poikkeuksetta piippauksella ja koska lähes aina kun liikun jossain kuuntelen musiikkia niin pidän kännykkää kädessäni taskussa jotta huomaan jos joku vaikka soittaisi.

3. Levyhylly on ehkä ainut asia joka asunnossani pysyy oikeasti järjestyksessä. Artistit akkosjärjestyksessä ja levyt julkaisuvuoden mukaan.

4.Varsinkin krapuloidessa vkloppusin kauppaan menessä en jaksa pukea kuin välttämätöömät vaatteet. Eli reisitaskuhousut, joku paita yleensä huppari ja maiharit. Takki riippuen sitten onko talvi tai ei. Niin ja kauppa on tosiaan tientoisella puolella että ei ole mikään pitkä matka.

5. Jos joku ottaa kuvan tai video pätkää minun on saatava kuva myös itselleni jossain muodossa. tai jos joudun johonkin keikalle joka kuvataan niin pitää siitäkin saada kopio. En tiedä miksi.

Jotain muitakin haasteita tai nakituksia oli mutten nyt muista kuka, mistä, miksi tai milloin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.