IRC-Galleria

Kutvonen pesty!Tiistai 30.10.2007 14:29

Wohoo!

Ihana TET viikko.
Saatiin Satsuman kanssa jotain aikaseksi!
Pestiin tänään Kutvonen (lue hevos traileri)
Eipä tuo ihan valkeaksi lähtenyt, mutta puhtaammaksi kuitenkin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.10.2007 17:35

Hän laittaa pienen käden rintansa päälle taas
Ja kysyy: "Mikä siihen koskee? Mikä se nyt olikaan?"
Ja siitä hänelle sängyn laidalta kerrotaan
Voi liekki elämän polttaa joskus oikein tosissaan

Sitä, jolla on uudet seikkailut suuntanaan
Ja joskus, kun polte lakkaa
Hän on valmis Muumilaaksoonsa muuttamaan
Tai ihan minne vaan

[Ei aihetta]Lauantai 06.10.2007 23:42

Miehet miettivät treffeillä koko ajan onnistaako vai ei.
Naiset tietävät vastauksen koko illan.

MIEHEN HANKINTAOPASLauantai 06.10.2007 17:26

- Ennen kuin hankit miehen, on sinun pohdittava tarkoin jaksatko pitää siitä huolta monta vuotta eteenpäin, sillä miehet eivät selviä luonnossa ilman omistajaa.

- Keskustele myös perheesi kanssa uuden miehen hankkimisesta. Vaikka miehet ovat suloisia, kaikki eivät kuitenkaan pidä niistä, jotkut voivat olla jopa allergisia niille.

- Ennen miehen hankkimista mieti tarkoin minkä rotuisen miehen haluat. Karvan pituudessa, värissä ja luonteessa on huomattavia eroja rodusta riippuen. Yleisesti ottaen erilaiset suomenhörökorvat ja lapinseisojat on helpoin hankkia, mutta hieman vaikeampi kouluttaa kuin eurooppalaiset rodut.

- Mieti myös mihin käyttötarkoitukseen miehesi haluat. Jos haluat vain tavallisen kotimiehen makaamaan sohvallesi, kerjäämään ruokaa ja haukkumaan vieraita, kelpaa siihen parhaiten tavallinen suomalainen perusmies. Jos taas tarvitset näyttelymiehen, on myös ulkonäölle asetettava vaatimuksia.

- Kun olet tehnyt päätöksen miehen hankkimisesta, sinun on otettava selvää mistä saat haluamasi miehen. Ota yhteyttä perheisiin, joissa tiedät olevan vapaita miehiä ja tee varaus. Käy tapaamassa miestä ja hänen perhettään ennen lopullista päätöstä, sillä perheolosuhteet vaikuttavat myöhempään koulutukseen.

- Varmista, että mies on vieroitettu emostaan.

- Kysy kasvattajilta miehen ruokintaohjeita ja muita tärkeitä seikkoja.

- Voit hankkia myös hylätyn miehen, mutta sillä voi olla edellisten omistajien jäljiltä pahoja tapoja.

- Kun olet löytänyt sopivan miehen, vie se lääkärille tarkastukseen ja rokotettavaksi. Vie mies kotiisi. Varmista, että sillä on tarpeeksi juomaa ja ruokaa, jotta se pysyy tyytyväisenä.

- Koulutus on parasta aloittaa sisäsiisteydestä. Ankarasta koulutuksesta huolimatta kaikki miehet eivät kuitenkaan opi sisäsiisteiksi. Oven avaaminen ja kukkien tuominen ovat hankalia temppuja, jotka onnistuvat vain valioyksilöiltä.

- Vaikka miehet näyttävätkin kuuntelevan sinua, ne eivät kuitenkaan aina ymmärrä puhettasi.

- Jos mies karkailee, kokeile aidata piha tai käyttää talutushihnaa. Useimmat eivät kuitenkaan suostu jälkimmäiseen. jos karkailu jatkuu, hanki uusi mies.

- Huomaa, ettei kaikkia miehiä kannata käyttää siitokseen.

Kyl mie ja taas sanon!Torstai 04.10.2007 22:25

On tää ja kans ku mikää ei toimi ja kaik unohtuu ja kaik menee rikki.
Piruvie.

Kun on vieläkin tylsää.Tiistai 02.10.2007 22:25

Hyvä ATK-tukihenkilö,

Viime vuonna päivitin Poikaystävä 5.0:n Aviomies 1.0:ksi ja huomasin, että kukka- ja koruohjelmassa alkoi heti ilmetä ongelmia. (Poikaystävä 5.0:ssa ne toimivat vielä moitteettomasti.)

Aviomies 1.0:n asennuksessa katosi myös koko joukko tärkeitä ohjelmia, kuten Romanssi 9.9, mutta sen sijaan Aviomies asensi automaattisesti Veikkaaja 5.0:n ja Penkkiurheilija 3.0:n. Keskustelu 8.0 ei enää toimi, ja jos yritän käyttää Siivous 2.6:tta, koko kone kaatuu.

Olen yrittänyt asentaa Jankutus 5.3:n korjatakseni ongelman, mutta siitä ei ole mitään apua. Miten minun pitäisi toimia?

Vastaustanne odottaen,

Epätoivoinen

========================================

Hyvä Epätoivoinen,

Teidän on ensinnäkin muistettava, että Poikaystävä 5.0 on vain ilmainen tutustumisversio, kun taas Aviomies 1.0 on kokonainen käyttöjärjestelmä.

Kokeilkaa ensin komentoa C:/LUULIN, ETTÄ RAKASTAT MINUA ja asentakaa Kyyneleet 6.2. Silloin Aviomies 1.0 käynnistää automaattisesti ohjelmat Syyllisyydentunne 3.0 ja Ruusukimppu 7.0.

Älkää kuitenkaan toimiko näin kovin usein, muuten Aviomies 1.0 saattaa käynnistää edellisten sijaan Mykkäkoulu 2.5:n, Happy Hour 7.0:n ja Iso tuoppi 6.1:n. Nämä taas luovat Kuorsaa_kovaa.KROOH -tiedostoja.

Älkää myöskään MISSÄÄN TAPAUKSESSA asentako Anoppi 1.0:aa tai toista poikaystäväohjelmaa. Ne eivät tue Aviomies 1.0:aa vaan kaatavat sen.

Haluaisin painottaa, että Aviomies 1.0 toimii yleensä hyvin, mutta ohjelman muisti on rajallinen ja se omaksuu hitaasti uusia toimintoja.

Voitte tietysti harkita lisävarusteiden hankintaa suorituskyvyn parantamiseksi. Henkilökohtaisesti suosittelisin Lämmin_ateria 3.0:aa ja Pitsialusvaate 6.9:ää.

Onnea matkaan!

Mikrotuki

Kun on tylsää.Tiistai 02.10.2007 21:46

Kotieläimet kilpailivat kerran keskenään siitä, kuka on pelottavin.

Sika röhkötti:
Minä kun tökin maata kärsälläni, niin jopa lentävät kaikki kanat pakosalle.

Härkä puolestaan tarinoi: Mutta kun minä oikein ryntään sarvet sojossa kohti eläinlaumaa, niin siinäpä vipeltävät niin lehmät, lampaat kuin siatkin nopsasti pois tieltäni.

Kana oli kuunnellut hiljaisena toisten rehentelyä. Viimein se kuitenkin tokaisi: Minä kun vain teeskentelen hetken kuollutta, niin puoli valtakuntaa vapisee jo pelosta...

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 23:22

Erinomaiset on Jumala luonut
sonnan luojat ja oluen juojat.

Vittuku ei näy enää telkkari.Maanantai 03.09.2007 15:35