IRC-Galleria

Sossu jeesaa.Keskiviikko 09.04.2008 23:26

Äitimuori kertoili aikanaan, notta "Kuhan et poika sossuun elläissään mene, sossu on paha". No vittu, tällä kertaa ois kannattanu kuunnella emoa. Velekasaldo nimittäinsä pamahti niihin mittoihin että jottain oli tehtävä.

Ajattelin tuon toimeentulotuen hakemisen olevan kohtuu vaikiata, vaan eipä käyny elläissään mielesä että rakentaisin helepommin hiukkaskiihyttimen päissään ennenkö saisin hommattua nuille helevetin sosiaalivompateille kaikki tarvittavat paperit. Meikästä ois ihan kohtuullista, että riittäis ku annan niille nelijän kuukauen tiliotteet, vuokrasopimuksen, maksettavat laskut, opiskelijatodistuksen, tasavallan presidentin myöntämän uimamaisterin todistuksen ja nämä. Elähä mittää, ei vitusa.

"Joo, no sulta puuttuu tästä tämmönen verohelevetti, painovoiman kumoava kemiallinen kaava, jätkän vasemman kiveksen tilavuus, rullallinen vessapaperia, lusikallinen paskaa, vammanen homo -tatuointi niskasta ja näytätki meleko varakkaalta jätkältä ni voitko painua vaikka Jäälin snägärille kerjäämään?". Tuosa ei ollu varmastikkaa puoliakkaa siitä nivaskasta mitä se käski tuua, ei salettiin.

En tiiä, huomenna pittää koittaa uuemman kerran, jahka oon käyny murtohommisa jossain Xeroxin tehtaala ku ei varmaan löyvy koko saatanan Oulusta tarpeeksi paperia noihin kaikkiin dokumentteihin. On se rentoa ku on yrittäny tähän mennesä kittuuttaa syömällä jottain sammalta ja hammastahnaa ketsupin kanssa että ois pysyny henkesä pitimissä ja sitten ku ekkaa kertaa hyppää byrokratian rattaisiin ni pää räjähtää minnuutin sisällä.

Sitäpaitti, meikälä on vitun vaikia käsittää että miten jotku nistit, alkoholistit, hylykiöt ja tuommoset epäonnistujat pystyy täyttämään nuo lomakkeet. Ei käy sääliksi niitäkään, ennemmin teen 8h työpäiviä ku kusenkaan nuitten vehkeijen päälle.

Kiitos äiti tästä. Viksumpana ens kerralla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.