IRC-Galleria

Nonniin, homman nimihä on se että itehän tykkään pelata aika palijo tuota IntTernettiä. IntTernetisä voi tehä käytännösä mitä vaan, sano. Tulinki sitten tuosa männä viikolla siihen tulokseen että semmonen portable-vaihtoehto ois aika tähellinen, vois langattomasti intTernetteillä pitkin pitäjää: Maalla, ilimasa, merellä ja vaikka avaruuessa. Niin ne ainaki nuisa mainoksissa ruukaa rupatella. Ois työhommissaki kätevä. Naputella luokatonta paskaa laptop-kompuutterilla vaikka sitten autolla ajaessa. 20 eugenia kuussa ei oo mikkään ylihtepääsemätön este myöskään. Eihän se ois ku mennä kauppaan ja tilata yks kappaletta IntTernettiä ja sukeltaa vöörld vaid vebbiin.

Täsä vaiheessa astuu kuvvaan se iso mutta: MITEVVITUSA MEIKÄ KEHTAA MENNÄ JOHONKI KAUPPAAN JA TILATA ITELLE MOKKULAN? Oikiasti, mitähä helevettiä? Kuka vittu on keksiny sanan joka vettää vertoja jolleki Sillanpään Jarin erektiorenkaan lempinimelle? Sama ku kävelis näin peeniksen ommaavana ihimisolentona ostamaan geishakuulat perseessä metästysseuran mullijälleiltä emätinpuikkoja hiivasienitulehukseen. Kyllähä se hävettäis. Mokkula. Mokkula. Päätin tuosa että ostan langattoman IntTernetin sinä päivänä ku joku markkinamisteri keksii pyöräyttää tuolle teknologiahärpäkkeelle jonkun etes semisti miehekkäämmän nimen. Ei nuita muuten kehtaa. Iteasiasa, meikällä ois tässä pari ehotusta.

Ränkkänä.
Paska-äle-murjake.
Jättikulli.
Mukulatörsö.

P.S. lausuin tuosa yks päivä sen mokkulan ääneen ja siitä lähin oon parkkeerannu auton päin vittua, joka päivä on haluttanu suklaata, oon alakanu menstruoimaan ja meikän tissit on kasvanu 2 kuppikokoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.