IRC-Galleria

Multiplex

Multiplex

http://www.polar-x.blogspot.com

Terveys..Maanantai 12.12.2005 21:29

Ajjjaijai *venytys* tulipas vedettyä mukavat päikkärit tohon väliin.. Menin tosiaan tänään seittemältä aamul töihin ja pääsin kahdelta ja siitä suoraan työterveyteen.. Ollu selkä ihan törkeen kipee ja sit on ollu sellasta ihme ihottumaan selässä mitä vaan yht'äkkiä alko tulee.. No lekuri sit testaili ja tsekitti kaikki mahdolliset et mikä siin seläs sit oikeen on.. No tuli sit vastaus et Issias, eli ristiselässä on issias hermo johon kohdistuen painetta, se aiheuttaa kipua sekä risti selkää että (tässä tapauksessa) pohkeeseen. Issias hermo tosiaan jatkuu myöskin koko jalan mitan. Puristuksen voi aiheuttaa kaksi asiaa, eli 1. jos rasittaa alaselkää kovasti esim. paljon maastanostoja tai nostaa väärin raskaita esineitä tai 2. jos lihas pääse ns. hapottumaan eli maitohappoa kertyy lähelle välilevyä ja sitä kautta imeytyy lihakseen ja siitä issias hermoon. Ja itseasiassa 9/10:tä jolle tulee välilevyn pullistuma, joka täten alkaa painamaan issias-hermoa niin tervehtyy siitä n. puolenvuoden aikana, koska pullistuma oikein hoidettuna palautuu itsestää. Ja ainoastaa siis 1/10:tä joudutaan tyhjentämään lääkärin toimesta. No en tiedä mikä noista mulla on (lihaskramppi, maitohappoa issias-hermossa tai välilevyn pullistuma), mut opin vitusti taas issias-hermosta xD

No sit ihottumasta. Mul on 'bout 15 euron kolikon kokosta kuivumaa. Sille se lekuri anto jonkun freaky muthafucka nimen mut sain siitä sanan kolikko eli joku kolikko pseriosis tai joku. Sen aiheuttajaa ei tiedetä eikä sitä osata parantaa!!!! No se ei kuitenkaan ollu niin paha kun kerta se lähtee poijes seuraavan 3 - 6 kk aikana..

No lääkkeet tuli saatua kumpaankin eli selkään se läppäs mulle selän kuntoutus ohjeen ja isonpaketin votaren rapidia joka tuli jo tutuksi rakkaan palvelusajan aikana Parolassa :) ja sit sellastä töhnää tohon ihottumaan olkapäissä joka pitäs viedä se fidun kutina puis.

Enivei, nyt ei tarvi enää stressata siitä joten sit on toinen: Vitun pomo sano et en saakkaan sitä VITUN 2 viikkoo lomaa tammikuussa!!! Sinne meni se vitun Taiwanin reissu :( Tai no kattoo jos vaik kiristäisin sitä jollain tai menisin pikkupomosta isompaan pomoon kyseleen..

Päivän hajatelma: Vaikka asiat vaikutta pahalta voi olla et niille löytyy helppo ja yksinkertainen ratkasu. (vastaus: lahjonta, kiristys ja uhkailu x))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.