IRC-Galleria

hei sun heiluvilles ja terot teroille!Tiistai 27.12.2005 15:17

olin taas eilen ratsastelemassa, hepoilla, joita oon pari vuotta jossain määrin hoidellu.. ja jotka muutti tonne 20 kilsan päähän, toisen hepan omistajalle.. ratsastelin siis pv-tammalla, se on jo vaaaaaanha! oisko 17v. tai ainaski 16v. sil oli vähä virtaa. heti ku pääs pari askelt laukkaamaa ni alko perse lentää:D sil oli ainaski hauskaa:) oli aikas kylmä viima vaan.

tos käväsin kävelemäs huopikkaat jalas mettätiel.. aika extremee! sai ylimääräsii sydämentykytyksii ku huopikkaat lähti liusumaa johki IHAN väärään suuntaan..
meen tänään viel käymää loimaan tallil. enpä usko et ratsastan, mut morjestamaan. hetkeks..
aattelin et josko sitä ennen käväsis kattomas seppäläs, jos siel ois vaiks jotku kivat farkut alennukses..
ku semmotteet tarttisin.

kelatkaa.. hanurinysse on sama ku haitaribussi!!

voi jumpe!!Lauantai 24.12.2005 17:36

läträsin lilal hiusvaril.. sitä on vähä siel sun tääl mun kuontalos.. on muute harvinaisen ruma letti!
sen PITÄS olla pois peseytyvää ainesta.. hoppas så!

ja hyvvee jouluu.

pitkästä aikaa..Keskiviikko 21.12.2005 23:00

eilen tulin viikoks kyröön.. viikon päästä takas jäkeen.. oon vähä siivoillu, tänään kävin ratsastelemas loimaal pitkäst aikaa:)
mut ahistaa. joulu on pyllystä.

huohhh..Maanantai 12.12.2005 22:58

olipas koulupäivä.. 10.00-14.50 enklaa!!
en tienny et meil ois ollu tos vajaan kilsan pääs tunnit, ni kävelin sit aamul tonne 2 kilsan päähän..
onneks olin ajois ni kerkesin viel.. tulipahan liikuttuu..
koulus leikittii napakymppii in english.. pääsin napakymppimatkal gran canarial:)
joopajoo.. sit koulust suoraan kävin vähä urheilukaupois tsekkaamas et oisko siel jotai kivoi alennuksii, tai ees kivoi vaattei.. takkii ja housui oisin kattellu.. ei ollu ees rahaa..
paitsi et kävin vaa saiturin pörssist hakemas vähä namiskuukkelei:P
joopajaapa.. en jaksanu enää lenkillekkä lähtee..
söinpäs leipää, omenan ja pari karjalanpiirakkaa.. ja jätskii.. eiköhän niil jaksa tän illan ja huomisen koulupäivän.. on kyhyt päivä huame.. päästää jo ruokiksel pois..aattelin et josko jaksais alkuu kattoo halii ja sen isoo rakkaut:)

sen pituinen se.

olipa kerran elämä..Sunnuntai 11.12.2005 21:43

jjoo.. viikonloppu meni vähä turhan nopeesti.. huamen onneks vast kymmeneks kouluun <3

oon koittanu lenkkeillä herkuttelun lomas tänä viikonloppuna.. hassuu miten se, et käy kävellen koulus, tekee iha hölmöks, jos ei pääse päiväl olleska lenkil..
onneks oon päässy:) it´s favour to me.. vai for? ei sen niin välii, tajusitte kuiteski.

Olipa kerran pieni yritys.. yritys myi suolaliuosta. kaks homoo (jotka asu yhes, ja teki töitä yhes, ne oli erottamattomat!) tehtaili omas labras sitä lientä, ja sit ne vei valmiit litkut pomolle, joka oli aika usein vähä kiree.. pomo sit myi ne eteenpäin. pomol oli tietty myös sihteeri, sihteeri kävi vuorotellen pomon vaimon kans hieromas pomon päätä ja hartioi.. välil ne oli samaanki aikaan, kimppakivaa..
yleensä se hieronta rentoutti niin, et pomo enää ottanu homojen aikaansaannoksii vastaan, vaan nukku taukohuoneessa..
joskus suurisuinen konttoritarvikemyyjätäti tuli kaupittelemaan kaikenmaailman klemmarei, ja herätteli pomon taukotuvast töitä tekemään..

sen pituinen se.

askarrellaanpaskarrellaan..Torstai 08.12.2005 17:30

joops, luokka oli jaettu kahtia.. eka me askarreltiin, ja toiset musisoi.. sit toisteppäi. me valettii kynttilöi, tein yhen kartiokynttilän, yhen tissikynttilän ja sit neljä sellast kelluvaa kynttilää.. oijjoi ku tuli hianoi:D
sit opeteltii vähä kitaran käsittelyy, kaikkii kikkoi, mite vois harjotella sormitekniikkaa, ja semmost.. oli iha jees, sai virees olevan ja ehjän kitaran käsiin:)
en mää vaa mittää osannu..
ja sit nää perskeleet päätti et yhteislauluna on joku hectorin biisi, mitä en ollu ikin kuullukka!
no hei haloo! porukat on kuunnellu rauli badding somerjokee ja olavi virtaa sillon ku oon ollu kersa, ja sit jotai arja korisevaa ja rainer frimanii.. enkä mää ite oo ikin mitää hectorii sen kummemmin kuunnellu! haloo! mää oon syntyny VAST kasiviis!

**ttu mä tee enää mitään!
mä lähen kauppaan! ostamaa torttutaikinaa. väännän tortut sit illemmalla.

huhhuijjaa..Keskiviikko 07.12.2005 22:33

blaah!

se oli kaheksan jälkee lähettävä talsimaan koululle.. ei siin mittää.. ei tarvii enää lenkil illal lähtee.. ihan pienel lenkil kävin.. ja kaupas.. ostin yhen joululahjan viel..
parin viikon pääst oon just tullu tallilt, ku oon kyrös.. eipä siel pal muuta kivaa oo, ku se, et kerkee pari kertaa käydä heppoi kattomas:) ehkä näkee sukulaisii..
hmm..
pöllö olo.. saliksetki jäi tosi jännään paikkaan! huihui! riku hyppää sillalt:/

huamen on kädentaitoi ja musiikkii koulus.. jouduin sellaseen ryhmään mis ei oikein oo mun kaverei.. :`( ruokiksel sit näkee..
jos sais tehtyy mun avainnaulakon valmiiks:)
ootan ihan innoissani et pääsen joulun jälkeen alennusmyyntiostoksil jumboon:) vähä vaihteluu:) pitäs ostaa takki, farkut, ehkä hame ja trikoopaita, ja kengät.. juu-u..

heipparallaa!(iskä muute kutsuu mua heipparallaaks..x)

mamma 85v.!!Sunnuntai 04.12.2005 21:24

ensinnäki, voi tsiisus, ja kiitos! onneks pääsee huamen pois täält.. ei tätä vaan jaksa!

tänään oli mamman 85v. juhlat niitten paikallises ravintolas.. oiskoha vierai ollu joku kolmisenkymmentä.. näytti se ainaki viihtyvän. saihan se lahjojaki:) ja kaik tuli paikal.
sain mammalt sellasen fazerin joulukalenterin. oli voittanu arpajaisist, ku ne käy vaiks mis kerhois ja myyjäisis ja muual.. sainpahan sit heti avata 4(!!) luukkua! nam!
ja pakkasin sen jo jäkeen! vähäkö tulee a**** kateelliseks ku tulee käymää:P hähää!

sit äiti lahjotti mul sen vanhat mustat nahkahanskat. eipähä tartte niit ostaa. iskä lupaili antaa rahaa joululahjaks, josko tuis ostettuu fööni ja web-kamera&kuulokkeet... sellaset ois kivat.
äitiki sai jo ponchonsa, tummanpunasen. kummitäti ainaski tykkäs niist.. vois sillekki koittaa sellasen tehdä.. ku kuitenki tykkään väsätä jotain.

mun isoveli on sit uskottu karkkipaperien avaaja.. serkun reilu vuotias poika sai mammalt kumpaanki kouraan karkin, ja meni sit viemään sen isoveljel, et "avaappas toi!" hyvä ettei veljen sormii purru ku aika ahnaast sen ison karkin suuhunsa imas:)
hassu epeli seki..

huhhei!Perjantai 02.12.2005 23:38

kummit käväs tänään.. tuli kattomaan mun kämppää.. kävi matkal jumbos, ja jossai. keitin niil kaffet, tarjosin voileipii, karjalanpiirakoi munavoilla, kaurabanaanisydämii ja jaffakeksei..
kummit toi mul luistimet, pari kiloo mustikoi, uudet verhot, juomalasei ja luistimet. oli iha lepposaa. pääsin sit niitte kyytis kyröön. öiskä oli tehny kasvissosekeittoo ja leiponu sämpylöi..
salkkarit vaa missasin:/ enkä näe sunnuntain uusintoi ku on mamman 85v. juhlat..
toin veljel sukkii etukäteen symppälahjaks.. et sil on sukkii mamman juhliin sit.. mutmut..
joo.. ja äiskäl teen punast ponchoo, paksummast langast ku oman mustaharmaan.. ja virkaten, edelleenki. haluisko joku muu ponchon?!
jepa.. pää tyhjä.. et tairanpa mennä taas..
paitsi yks juttu, mul on valkoset alkkarit, ja mustat verskat.. alkkarit on liilat, eli verskoist lähtee hitosti värii!!!

hohhoijjaa..Keskiviikko 30.11.2005 00:11

hitto mikä päivä. pää ihan sekasin.
kävin työharjotteluhaastattelussa. lupaili ne mut sinne keväällä 7 viikoks ottaa.. vedin jäätiköllä levat.. kauniisti kyljelleen. takaa tuli joku.. ei meinannu pokka pitää.. vähä repeilin. nolotti niin vietävästi.
sit kävin sittaris kävellen, ruokaostoksil, ku huomasin et vessapaperi on loppu. söin nuudelei ja tonnikalaa:) maistuki.. pitkäst aikaa.
ostin vaniljasuitsukkeitaki.. ne ei vaan pala.. sammuilee itekseen..
alotin virkkaamaan sellast ponchoo, iha omal ohjeella.. se on suunnilleen puolenvälis nyt..
tulipa selvitettyy yks asiaki.. oikein perinpohjin.. se söi miestä..
kohtapian nukkumaan. mul on tirsamaas treffit nukkumatin kans.

nätei unii.