IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

ajatuksia.. Keskiviikko 03.05.2006 14:29

Jotenkin hassu tunne. Jalat on ihan suorina erillään toisistaan, eikä niiden päällä ole mitään, mutta silti ne puutuu. Eniten ihmettelin sitä maanantaina, kun istuin pihakeinussa ja yhtäkkiä vaan lähti tunto molemmista jaloista polvista alaspäin. Tuntuu aika epämääräseltä :D

Päätä ei ookaan nyt särkeny oikestaan yhtään. Sellasia kovia viiltoja tulee vaan välillä, jos tekee nopeita liikkeitä tai kallistaa päätä alaspäin todella nopeasti. Jalkaa tosin alko eilen särkeä enemmän. Tuli istuttua autossa jotain 1,5h putkeen jalka alaspäin, eikä se oikeen tykänny siitä. Koko illan särki kovaa eikä pystyny ees linkkaa melkeen yhtään kun tuntu pahalta. Sitä paremmin jaksaa, mitä enemmän jalka on ylhäällä eikä veri pääse sinne turvottamaan lisää.

Alkaa vaan tuntuu tosi pahalta kun ei oo päässy paljoa ulos, eikä varsinkaan liikkumaan. Haluis niin lähteä kävelemään tai tehdä jotain, mut ei oikeen keppien kaa jaksa. Masentaa. Ja nuppi sekasin, kun saanu vetää niin kauan särkylääkkeitä. Niistä tulee outo olo.. alkaa päähän tulee outoja mielikuvia ja ajatuksia.. ei välillä tiedä yhtään onko hereillä vai unessa.

p.s tekee mieli irtojäätelöä
p.p.s väsyttää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.