IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

puuduttavaa..Keskiviikko 10.05.2006 13:34

Olo on kuin käristetyllä grillimakkaralla. Joka paikka helvetin kipee ja arka. Vaatteet sattuu, kun ne osuu ihoon. Siinä tais olla mun auringonotot tänä kesänä. PRKL. >:(

Eilen tuli sitten vähän 'käveltyykin' . Ekan kerran ulkona ilman keppejä. Kaupassa läpi kun käveli, niin piti kerran huilia jalkaa ja sitten kun ulos pääsi ni meinas taas pettää alta. Tiedä sitten millon ton sais kuntoon. Yksin en saa mihkään lähteä ku tarvii jonku tukipuun viereen. Vituttaa, ettei sataa metriä pidemmälle pysty kävelemään. Ihmiset tuijottaa eikä koko jalkaa pysty ees maahan laittamaan (pitää kävellä kantapäällä vieläkin).

Tänää pitäis mennä lääkäriin, apteekkiin, kauppaan ja tukkuun.. vituttaa, että en pysty tekee noita kaikkia reissuja, koska jalka ei kestä. Tarvin lisää tupakkaa.. ja muutama vergipullo tekis ihan hyvää.

Mitähän se normaali elämä oikeen on, mitä ihmiset niin mainostaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.