IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

1+2 = liian iso pähkinäKeskiviikko 30.08.2006 01:56

Huh stressiä stressiä stressiä. Pitäis löytää kämppä.. yksin muutto pelottaa hemmetisti, koska en viihdy yksin. En arvosta omaa rauhaa niin paljoa. Tykkään, että joku pyörii ympärillä ja että talossa on liikettä/hälinää. Toisen kanssa muutto myös pelottaa.. ongelmia on vaikka muille jakaa. Ois kiva, että vois vaan vetää jostain narusta ja toimis sen mukaan mitä eteen tulee.

Muutto Hyvinkäältä pelottaa.. Täällä on kaikki muistot ja jotenkin tuntuu niin turvalliselta paikalta. Tuntee niin paljon ympäristöä, että ajatus pelottaa asua jossain missä ei ole koskaan oikein ollut ja ei tiedä yhtään mitä on missään. Suurin osa kavereistakin asuu täällä lähellä. Tuntuu oudolta, ettei pystyisi enää polkemaan toisen kotiovelle.
Jossain määrin kuitenkin asuminen täällä ahdistaa.. suuri halu olisi muuttaa jonnekkin muualle (kuitenkin lähelle). Tuntuu vaan niin vaikeelta, kun koko ikänsä asunut täällä 'landella' (hesalaisten mukaan siellä, minne aurinko ei paista), missä kaikki on lähellä. Mitään Helsinkiä tarvi ollenkaan.

Uutta työpaikkaa pitäis myös katsella. Kaikki jutut osuu aina samaan aikaan.. hirveästi tehtävää, mutta ei tiedä mistä alottaisi. Varsinkin, kun asiat on itselle ihan uusia, niin ei tiedä yhtään mitä pitäisi tehdä. Iskee paniikki ja stressi.. lopulta kaikki näyttää toivottomalta. HELP!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.