IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

Ei voi olla totta!Maanantai 05.12.2005 19:48

kerrankin kun oon tehny _IHAN_ kaikki läksyt ja lähen hyvin mielin kouluun ni totta helvetissä JUST sinä päivänä on tunnit peruttu!

Tää on niin väärin! Tää ei voi oikeesti olla mahollista! Ja just tänää ois ollu vika päivä (mulla) ennen koetta, ni oisin halunnu keskustella maikan kaa ylipäänsä kokeesta. Mut kun oikea vika tunti sattuu olemaan keskiviikkona ja mä en ole edes Suomessa sillon ni vähän vaikee puhuu maikan kaa. Varsinki ku koe ois perjantaina ja mä en pääse sillon siihen, koska sillon sattuu samaan aikaan olee hammaslääkäri (ja sen siirtäminen menis liian pitkälle..) Että näin.. pitää jotenkin saada maikkaan yhteys.. surkuhupaisaa..

ei vituta.. naurattaa vaan xD

jumissaPerjantai 02.12.2005 16:56

On paikat vähän jumissa.. päätä särkee pikkusen ja niska ihan vinksin vonksin. Mies antoi eilen niskahierontaa ja se teki hyvää.. tänää ois kiva saada vähän lisää tai paikat on vielä enemmän jumissa. Sattuu aivan helvetisti kun kääntää päätä alaspäin.. tuntuu koko selkärangassa ilkeeltä. Sivuille kattominen ei satu onneks niin paljoa.

Joo'oh.. pitäis varmaan alkaa tehä täs jotain.. pyyhe päällä irkkaan ja kuivattelen itteeni. Tänää pitäis varmaankin toi enkukirjakin avata ja koittaa vähän lukea.. pakkolukemista toisinsanoen. Mutta niin.. elämä on.

ainii.. tekis mieli seksii.. ihme panetuskausi menossa :D

sokerihumala limpparipimppariKeskiviikko 30.11.2005 03:13

Olipas vänkä päivä. Eilen illalla mun näppis hajos totaalisesti. Ei toiminu a-kirjain, välilyönti, shift, 3 ja 4-numerot, eikä myöskään nuolinäppäin oikealle.. vähän aikaa hakkasin ja pistin ylösalasin, ni johan tänää illalla alko taas toimii. Tosin nuolinäppäin vielä takkuilee.. toimii ajoittain.

Tänää oli kaverin kaa kivaa kaupassa.. naurettiin oikeen kunnolla hiusväriosastolla. Kierreltiin kauppoja läpi ja lopulta matka päätyi paikalliseen Nesteeseen tupakan ja limun ääreen. Oli kivaa pitkästä aikaa kunnolla lähteä ihmisten ilmoille. Tosin ei tää jatkuva pääkipu oo mihinkään menny.. tiedä sit mikä siihenki auttais.

ummumMaanantai 28.11.2005 22:10

uf.. ois paha halipula ja suukkopula.. :x hellyyskohtaus iski ja kovaa

*halaa tyynyä korvikkeena*

mies vs. nainenMaanantai 28.11.2005 04:24

Olen hilpeä. Olen iloinen. Tänään ei ole 'yhtään' särkenyt hampaita, ei edes syödessä (juodessa vain pikkusen). Päätä tosin särkeny.. ei tää oo ku 10. päivä putkeen, mut mitä pienistä. Huomenna lähetän hedarin kotiin.

Hmm.. pääsin taas vauhtiin, kun aloin Victroxin kanssa lyömään vetoa ties mistä aiheesta.. panokset oli aika korkeella välillä ja hävisin lopulta 3-2.. huomenna pitää viedä voitto kotiin! Ja perjantaina ois 'maksupäivä'.. ou nouh.

o.OSunnuntai 27.11.2005 02:25

Sanotaan, että jokaisena päivänä oppii aina jotain uutta..

Täh, kuka niin on sanonu?
Tunnen itseni yhtä tyhmäksi kuin ennenkin :D

[Ei aihetta]Perjantai 25.11.2005 13:10

On aamu. Vähän hassu olo. Taidan olla pienessä sievässä buranahoureessa. Särkee ja jomottaa, mutta silti pikkusen levollisempi olo.
Viime yönä sain kirjaimellisesti nukahtaa toisen syliin ja siinä oli niin hyvä olla. Uni tuli helposti (vaikka olinki ottanu pari unilääkettä).

Eilen kiltti mies korjasi mun konettakin nätisti monta tuntia. Kaunis kiitos hänelle (korvaus tulee sitte luonnossa ;) )

Tänää vuorossa ois apteekissa käyntiä ja lepäilyä.. ehkä vois jotain leffaakin katsoa. Tarkotus ois illemmalla kaveri nähdä, mut kattoo nyt miten voimat riittää. :)

*tärinää*Torstai 24.11.2005 15:26

AAAAAAAA.. kohta jokusen minuutin päästä pitää lähtee hammaslääkäriin. Saatiin tivattua aika vihdoinkin tälle päivälle, koska en ole vihlomisen ja säryn takia voinu poistua kotoolta mihinkään noiden pakkasten aikana. Olen siis mökkihöperö.
Nyt tärisee kädet ja vatsaa kouristaa.. koko ajan miettii että sahaako ne kolmannen kerran noita hampaita ja tunkee uutta tilalle.. ja auttaako se tällä kertaa. Olisihan se kivaa vuoden odotuksen jälkeen juoda yksi lasi kylmää vettä ettei se satu yhtään ja pestä hampaat kerrankin ilman kyyneleitä.

*PANIIKKI* En haluis mennä, mut silti haluun.
En vain halua kuulla, ettei asialle voi tehdä enää mitään.

24/7Keskiviikko 23.11.2005 15:25

Väsyttää. Ei tullu viime yönä oikein nukuttua, kun asiat ja muut tekijät valvotti. Nyt on silmät ihan turvonnu ja niitä kirvelee.
Kaipaisi seuraa. Koko viime yön/illan oli sellanen olo, että sillon kipeimmin ois tarvinnu jonkun kuuntelemaan.. ei vaan ketään ollut.. irkin välityksellä sain puhua rakkaalle ystävälle, joka pyrkii piakkoin tulemaan tänne hyvinkäälle. Se helpotti <sydän>

Nyt on kooma olo. Väsyttää vaikkei nukuta. Odotan innolla, että tää pääkipu taas yltyy ni pystyy taas olemaan biranahuuruissa.. niin, hammassärky/vihlominen aiheuttanu jo seittemän päivän kestoisen päänsäryn.. ts. tekisi mieli siis repiä se hammas irti.. koska tuskaa tässä on odottaa se 2vko:a että pääsee lääkäriin kuulemaan ettei asialle voi tehdä yhtään mitään.

Noh, en ainakaan usko enää kohtaloon.

[Ei aihetta]Tiistai 22.11.2005 01:44

En taida poistua kotoa ennen kevättä.