IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

tip tapSunnuntai 25.12.2005 16:05

Aatto tuli, aatto meni. Lahjojakin tuli. Rahaa, keittiötarvikkeita, kahvinkeitin, paljooooooon suklaata/marmeladia ja sen sellasta. Ehkä noi lahjat on jotai vihjeitä, että pitäis alkaa ettii omaa kämppää pikkuhiljaa :D

Aaton säilyin ehjänä, vaikka nenä ollu tukossa pari päivää. Tänä aamuna kun heräsin niin kurkku aivan tolkuttoman kipeä ja limaa täynnä. Ehkä siis pitää ottaa nyt rennosti, ettei sairastele uutta vuotta. Sillä, aikaa ankeeta se ois yksin kotona olla.Jahas, täällä taas raikaa joululaulut.. onneks niitä ei tarvi kuunnella kuin kerran vuodessa :D Hyvää Joulua kaikille! Menen syömään kalaa, ettei muut saisi yhtään <3Joulu ovelle kolkuttaa <3Perjantai 23.12.2005 02:43

Huuh, oonpas tänää ollut luova. Oon paketoinu lahjoja, siivonnu, tehny listoja ja käytiin mutsin kanssa ostamassa kaikki jouluruuat ja tarveaineet. Huomenna ois tarkotus ite väsästä pari kalahyytelöä ja yks uus kalahommeli (miten niin rakastan kalaa?! :D)

Tuli tossa äsken itse askarreltua mutsille synttärikortti.. liimaa, kartonkia, tusseja ja tarroja.. tuli aika nätti vaikka itse sanonkin. Runonkin siihen taiteilin.. iski joku luovuuskohtaus.

Huomenna leivotaan, vähän juhlistetaan mutsin synttäreitä ja muuten laitetaan talo täyteen joulukoristeita. Alkaa se joulumieli pikkuhiljaa tulemaan. Uskoisin, että tästä joulusta tulee pitkästä aikaa onnellinen.. sen kunniaksi voisin pistää jo tonttulakin päähän.


o<:)

mansikkamaito <3Keskiviikko 21.12.2005 16:36

Olipas kiva yö.. tuli sitten vähän juopoteltua ja oli hyvää seuraa <3
Tuli peuhattua lumihangessa ja sai nauraa kunnolla.

Tänää vähän heikko olo.. heräsin kaheksalta ja piti juosta vessaan halii pyttyä.. sama homma tossa joku aika sitte. Nytkin oksettais mut koittaa väkisin pitää jotenkin tavaran sisällä :D

Jos nyt sanoisin, etten juo enää ikinä, niin kukaan ei mua uskoisi.. jätänpä siis sanomatta :P

[Ei aihetta]Tiistai 20.12.2005 15:18

*epämääräistä mutinaa*

[Ei aihetta]Lauantai 17.12.2005 06:27

Hmm.. miks mä valvon vielä tähän aikaan? selvinpäin.. nooh, ehkä naatiskelen. Ollu kiva ilta. Kattonu perheen kanssa höppänä-leffoja ja jutellu kaikkee mukavaa. Päätäkään ei ole nyt illalla pahemmin särkeny. Sen takia melko raukea olo.

Tuli tossa vähän ivallisesti suunniteltua miten paketoisi lahjoja tänä vuonna.. musta tuntuu että pari ihmistä ei tykkää musta aaton jälkeen ;) pyydän siis anteeksi jo etukäteen. *ivallista naurua* *puppyface* :]

PerjantaiPerjantai 16.12.2005 13:59

Pitäis varmaan alkaa valuu suihkuun pikkuhiljaa. Neljältä alkais enkunkoe joka pitäis väkisin päästä läpi.. eilen tuli aika paljon luettua ja tänään myöskin.

Päätä vaan särkee.. tiedä miten pystyy keskittyy ja varsinki ku koetta tehdessä pää on suht alaspäin.. sillon alkaa huimaa ja lähtee melkeen taju.. nooh, jos sen pari tuntii kestäis.

Huomenna vois mennä sairaalaan päivystykseen pyytämään apua. Siinä jääkin sitten yhet pikkujoulut väliin, mut kai se oma terveys on kuitenkin pääasia.

whiiTorstai 15.12.2005 22:36

Olipas viime yönä kivaa. Menin suht ajoissa nukkumaan ja otin väkisin enkunkirjan käteen ja luin.. sitte jonku ajan päästä päänsärky (pitkäaikanen) tuli niin pahaksi, että päädyin sitte pyttyä halimaan. Se siitä aikasin nukkumisesta. Tuli sitte valvottuu siihen asti ku huomasi että tavara pysyy taas sisällä :D

Tänään oon kirjotellu joulukortteja ja ostellu postimerkkejä. Sitte oon enkkua kaverin kaa lukenu mooooonta tuntia. Vielä pitäis jaksaa avata jossain vaiheessa toi kirja uudestaan.

Nyt vaan särkee taas päätä ihan hulluna.. mutsi uhkas viedä mut huomenna lääkäriin ku ei tää näytä oikeen loppuvan millään. Nooh, kattoo sitten huomenna miten aikaa riittää. Kuitenki ois se koekin vielä edessä.

*hymy*Torstai 15.12.2005 01:11

Tänää ollu kiva päivä. Oon seikkaillu pitkin kylää jouluostosten perässä ja tehny ite perheelle ruuan. Pääsin ekan kerran kahteen kuukauteen ajamaankin. Mutsi vaan sai sydärin mun kyydissä: 'Älä aja siihen risteykseen niin kovaa!!'

Uuni sano tänää poks ja korjaaja tuli kylään.. ei saanu enää kuntoon, joten uusi hella vaan ostamaan.. tiedä sit mitä sekin tulee maksamaan.. vanha oli kiva vaikka oli muutenki vähän lämmityssäädöt vituillaan.. mut siihen ehti tottua. Eniten vaikeuksia on ollu käyttää muissa paikoissa uunia/levyä kun ne toimii normaalisti :D

Äsken tuli taaperrettua lumisateessa. Kaverin seuraksi lähin hakemaan ruokaa ja siinä tuli taas juteltua niitä näitä. Huomaa, kun on vähän aikaa poissa kotikaupungista ni ehtii tulla ikävä.. ja sen huomaa vasta sitten kun näkee toisen. Juttua riittää ja on kivaa.. vaikka ilma onkin mitä vittumaisin :D

Ja loppuun vielä kiitokset niille ihmisille jotka jaksaa välittää ja kestää mua. En nimiä mainitse.. monet varmaan tietää sanomattakin &lt;sydän&gt; Kiitos siitä, että olette olemassa.

*huokaus*Tiistai 13.12.2005 17:04

Plääh.. hirveä jumitus olo koko ajan. Päätä särkee, eikä pysty nukkumaan. Kaikki yöt tulee valvottua kun ei vaan pysty kunnolla sulkemaan edes silmiä. Viime yönä iski niin kökkö olo, että oli pakko lähteä ulos kävelemään. Vähän se helpotti, mut kuitenki ku kaupunki täynnä kännistä porukkaa kolmen jälkeen yöllä ni ilkee se on niiden sekaan pimeessä lähteä yksin kävelemään.. nojoo, sellasta se on.

Pitäis toi enkunkirja avata täs jossai vaiheessa.. tänää viimeistään. Koittais vähän syödä ja ottais buranaa.. eiköhän se siitä :)

[Ei aihetta]Lauantai 10.12.2005 02:38

SATTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
*etsii pihtejä*