IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

MUUTTO!Torstai 26.10.2006 18:41

Kerava kutsuu lauantaina. Tänään kone pakettiin ja netti tulee vasta viikon tai kahen päästä. Mut tavottaa parhaiten siis puhelimella.


HYVINkääläinen lähtee nyt uusiin seikkailuihin. <3

väsymys kovaTiistai 10.10.2006 08:15

Millonkohan sitä oppis menee ajoissa nukkumaan? :D

Viime yönä 3,5h unta.. toissayönä 2h. Saattaa tänäänkin tulla aika mielenkiintonen päivä. Jos kiirettä pitää, ni ehkä sitä ei nukahda hyllyjen väliin.

Jos muistais tänää nukkuu vihdoinki ne päikkärit.

\:D/Sunnuntai 08.10.2006 18:10

Onkohan sitä tulossa vanhaks ku ei baareillakaan enää jaksa. Yhen illan jälkeen on puolikuollu.. vai tarviskohan sitä harjotella taas ku ei enää osaa :D

Mutta oli kiva vkloppu. Sai tanssia ja pitää hauskaa hyvän ystävän kanssa <3

<3Keskiviikko 04.10.2006 17:41

Uusi koti Keravalla kutsuu ensi kuussa :)

Sairaan upeeta!Torstai 28.09.2006 14:07

Voiko ihanammin päivän enää alkaa, onko ihanampaa aamua kuin tää..


Sormi murtu sitte eilen töissä. Jäi rullakon kiristyssiteen väliin.. jeeje. Kyl se _vähän_ kirpas. Se siitä kirjotuskädestä. Onneks pystyy koneella naputtaa. Särkylääkkeitä sitten popsitaan <3


Ja syöminen jääkin sitten noitten popsimiseen.. afta suussa, joten ei oikeen tee mieli ees juoda mitään.. ellei ota siitä kuuluisaa pilliä käyttöön.


Pieni vitutus ja yksinäisyys.. tuntuu pahalta.. kaipaisi vähän seuraa.

\:D/Keskiviikko 20.09.2006 15:01

Aikakone - Tähtikaaren taa


Vanhat biisit kuulostaa nykyään älyttömän hyviltä.. melkeen paremmilta kuin aikaisemmin. Tuntuu, että nykyään tehdään vaan pa*kaa musiikkia ja kaikki kuulostaa samalta.

Vanhat hitit kunniaan.

Elän nuoruuttani uudestaan.. kohta alan kaivata vanhoja limudiscoja, jossa ujostutti aina mennä pyytämään poikaa tanssimaan ;)

seksiviikkoKeskiviikko 13.09.2006 08:21

Väsymys on kova, vaikka nukkukin eilen pikku päikkärit. Pitäis vaan opetella mennä ajoissa nukkumaan, kun on aamuvuorossa. Onneks töissä pysyy kohtuullisen hereillä kun saa rupatella työkavereitten kaa. Mut heti kun alkaa yksin keräilee, ni meinaa sammuu joka hyllyväliin.

Tänään pitäis mennä hakemaan mun tietsikkapöytää Jyskistä.. ja kait se pitäis siinä samalla maksaakin. Täytyy varmaan tsekkaa, onko siinä kaikki ruuvit tallella, kun ei sitä tuu koottua vähään aikaan.

Muuta ohjelmaa ei tänää olekaan.. kai sitä pitäis ottaa rennosti ja valmistautua vkloppuun pikkuhiljaa :)

p.s Lidlin juotavia jogurtteja ei saa ravistaa liian kovaa.. ne räjähtää päälle
p.p.s haluisin olla mies, koska niille on tehty paljon kivemmat suihkusaippuat kuin naisille

&lt;sydän&gt;

nyyyhTorstai 07.09.2006 15:06

En tiedä enää mitään hirveempää kuin hammaslääkäri.. ja niin.. ehkä pitäis mennä.. sattuu.. turpoo ikenet.. syön vaikka vellii lopun elämän tai lähtee hampaat suusta niin en halua enää mennä sinne paikkaan.. ikinä :'(

1+2 = liian iso pähkinäKeskiviikko 30.08.2006 01:56

Huh stressiä stressiä stressiä. Pitäis löytää kämppä.. yksin muutto pelottaa hemmetisti, koska en viihdy yksin. En arvosta omaa rauhaa niin paljoa. Tykkään, että joku pyörii ympärillä ja että talossa on liikettä/hälinää. Toisen kanssa muutto myös pelottaa.. ongelmia on vaikka muille jakaa. Ois kiva, että vois vaan vetää jostain narusta ja toimis sen mukaan mitä eteen tulee.

Muutto Hyvinkäältä pelottaa.. Täällä on kaikki muistot ja jotenkin tuntuu niin turvalliselta paikalta. Tuntee niin paljon ympäristöä, että ajatus pelottaa asua jossain missä ei ole koskaan oikein ollut ja ei tiedä yhtään mitä on missään. Suurin osa kavereistakin asuu täällä lähellä. Tuntuu oudolta, ettei pystyisi enää polkemaan toisen kotiovelle.
Jossain määrin kuitenkin asuminen täällä ahdistaa.. suuri halu olisi muuttaa jonnekkin muualle (kuitenkin lähelle). Tuntuu vaan niin vaikeelta, kun koko ikänsä asunut täällä 'landella' (hesalaisten mukaan siellä, minne aurinko ei paista), missä kaikki on lähellä. Mitään Helsinkiä tarvi ollenkaan.

Uutta työpaikkaa pitäis myös katsella. Kaikki jutut osuu aina samaan aikaan.. hirveästi tehtävää, mutta ei tiedä mistä alottaisi. Varsinkin, kun asiat on itselle ihan uusia, niin ei tiedä yhtään mitä pitäisi tehdä. Iskee paniikki ja stressi.. lopulta kaikki näyttää toivottomalta. HELP!

Muistutus osa 127Lauantai 26.08.2006 16:51

- Älä kiharra lahjanauhaa, kun päällä ei ole mitään yläosaa = tissistä vuotaa verta