IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

Haaste... ^_^Maanantai 30.01.2006 02:29

Nuuhkulta saatu haaste:

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Yhdistän jokaiseen tuntemaani ihmiseen jonkin biisin tai yhtyeen. Ja kyseistä biisiä/yhtyettä kuunnellessa tulee tämä tietty henkilö aina mieleen.
2. Olen batteryaddikti. En pysty viemään yhtäkään batterytölkkiä palautukseen, enkä ole sitä tehnyt ainakaan viiteen vuoteen. Keräilen niitä tölkkejä tai jätän huoltoasemille, mutta palautukseen niitä en vie.
3. Minulle on erittäin hyvä muisti ikävistä asioista. Saatan muistaa vaikka 10vuotta takaisen ikävän asian, mikä minulle on sanottu. Hyvät asiat tuppaa unohtuu liiankin usein :P
4. Minulla on paha tapa kierrellä, kaarrella ja vihjailla asioita. Vaikea sanoa asiat suoraan, kuin ne on. Mutta se on melko normaalia naisten tavoissa.
5. Suihkussa käynnin jälkeen pyyhin aina toiselle puolelle pyyhettä kuin edellisellä kerralla. Näin molemmille puolille tulee aina pyyhittyä tasapuolisesti.

Ja haasteen annan: minch, Victrox, JuniOri, varvad ja EmAn

Punamulkku munahaukka jeespoksLauantai 28.01.2006 17:58

Oijoih, mulle iski tänää joku hetkellinen mielihäiriö. Iski siivousinto. Yhtäkkiä huomasin, että pölyä on ties missä ja oli pakko ottaa rätti käteen ja pyyhkiä pölyt pois. Huomasin, että harmaaksi luulemani cd-torni on oikeasti musta <kieli>

p.s en oo ainoo ketä teloo jalkaansa tohon battery-kassiin
p.p.s nenä on tukossaAinii, ja ON POKKAA!damdidam
damdidam
kikakika

Nukkumatti UnijukkaKeskiviikko 25.01.2006 13:12

Joka kerta, kun herään niin luulen, ettei unet vois olla enää tyhmempiä. Mutta seuraavana aamuna yllätyn taas. Oikeesti, taitaa olla kuuppa kohta ihan sekasin.
Oli vaikea saada viime yönä unen päästä kiinnikin.. pari tuntia pyöri ympyrää, koitti välillä lukea jotain ja olla miettimättä mieltä vaivaavia asioita. Mutta eeeeeih, ei siitä tullu yhtään mitään. Vois mennä jonnekki unikouluun, missä kerrotaan miten nukahtaa helposti. Sais aivot niinkun off-tilaan <3

Nyt ei kyl enää silleen väsytä.. kuitenkin sai aika paljon nukuttua. On vaan vilu. Pitäis muuttaa etelään ni kerrankin ois sopiva :D

p.s ulkona on kiva ilma
p.p.s en oo juonu batteryy kolmeen päivään, enkä telonu jalkaani

[Ei aihetta]Tiistai 24.01.2006 03:39

Hmm, mikähän siinä on, että aina kun luulee, että asiat menevät hyvin jokin tulee vastaan. Esimerkiksi reissujen kanssa. Yhtäkkiä tuntuu, että kaikki hajoo käsiin ja huomaakin, että on lähteny touhuun mukaan ihan vääristä syistä/väärien ihmisten takia. Kai se elämä sitten on.. ja nyt vituttaa aika helvetisti. Tekis mieli mennä ulos rauhottuu ja polttaa pari pokee tupakkaa, mut jostain sain vitun kovan idean, että vois lopettaa sen koko touhun.. mut paskat, en nää mitään syytä siihen. Siihen loppuis hermosavut ja hakkaisin päätä seinään siihen asti, että kuolen verenhukkaan.. joo'oh. mua vituttaa.

Hii o hei!Tiistai 24.01.2006 02:31

Hanna sai uuden lelun = askelmittarin. Piti sit lähtee sitä testaa ja pomppii luontoon. Sain 13452 askelta (n.8km:n matka). Whiiiii \o/ Mittari aika halpa paska :D

Joo, kävelyn jälkeen menin suoraan saunaan.. ei iho oikeen tykänny noin äkkinäisestä lämmönvaihtelusta vaan oikeeseen käteen tuli punasia laikkuja jotka kutis aivan helvetisti. Pari tuntii ne siinä ärsytti mut sitte taantu ja lähti pois. Oli sekin kokemus.


p.s vesi on hyvää mutta pissattaa aivan älyttömästi
p.p.s panettaa :(

addikti mikä addiktiSunnuntai 22.01.2006 06:19

Kiva päivä oli. Päivällä olin mutsin kanssa keskustassa shoppailemassa ja muuten vietettiin aikaa yhdessä. Illalla Jussi sitten tuli kotiin ja oltiin koko perhe vaan yhdessä.. noita hetkiä on niin harvoin, että niistä osaa todella nauttia.
Yöllä katottiin Kill Billit ja naurettiin koko ajan niitä kattoessa. Etittiin leffoista vaan virheitä ja arvosteltiin niitä.. se onkin mun lempipuuhaa leffoja kattoessa. Etin niistä aina virheitä ja juttuja mitkä ei oikeasti ole mahdollisia. Yleensä teen niin jokaisen mainoksenkin kohdalla ja monella tyypillä on menny hermot muhun sen takia ('lopeta ny ees hetkeks toi virheiden ettiminen').. nooh, eihän tiikeri raidoistaan pääse. Kaikilla on omat hupinsa. :)

Voisi tästä pikkuhiljaa alkaa valumaan sänkyä kohden. Ei kyllä paljoa väsytä, mutta mieli on mitä kirkkain. Hyvä olo! Pidän siitä kiinni <3 Kauniita unia. Menen unelmoimaan sänkyyn ja miettimään mitä kivaa sitä huomiseksi oikeen keksisi.

p.s pepsi röyhtäilyttää
p.p.s tunsin itseni tänään tärkeäksi eräälle henkilölle

hikkako?Lauantai 21.01.2006 06:48
*hik* *hik* *hik* *hik* *hik* *hik*p.s saksalaisesta jääteestä tulee hikka
p.p.s mua ei nukuta

Hyvää Viikonloppua Lauantai 21.01.2006 02:21

Oli kiva päivä tänää, mutta nyt illalla iski paska olo. Tuntuu että kaikki vihaa, haukkuu tai ignorettaa mua.. noo, eikai siinä sit mitään. Voin alkaa kusipääksi (ellen ole sitä jo) <3

p.s olen seurankipeä
p.p.s satutin jalkani tänää 2 kertaa

dägädägädägä dägädägä dägä Torstai 19.01.2006 15:01

Aamulla oli kiva herätä kun näki toisen nukkuvan ja tuhisevan vieressä <3 Pisti väkisinkin hymyilemään ja oli onnellinen olo siitä, että toinen on lähellä.

Kun ylös pääsi niin sai jääkylmää batterya. Alan olla taas normaali. Aina kun avaan uuden tölkin, niin se maistuu joka kerta paremmalta. Aah, en malta odottaa seuraavaa tölkkiä jonka avaan. Mmmmmm.. mmmm.. batterya. *vaipuu horrokseen*

Mutta niin, jokaisessa päivässä on aina jotain hyvää.. mutta myös sitä pahaakin. Keitin tossa pastaa ja kaadoin vedet siivilän kautta lavuaariin. Tottakai pastat silleen plumpsahti ja kiehuvat vedet räiskähti suoraan vatsalle ja kädelle. Tuli aika kivat sävärit. Mutta onneksi, se battery pelasti päivän <3

Ja päivän mietintään: Kun keitin pastaa niin tein kahta eri laatua. Molemmissa pusseissa luki, että keittoaika on 11min. Keitin niitä sitten n. 13min ja toiset niistä jäi raaoiksi. En tajuu minkä takia.. perkule niissä oli sama keittoaika ja kun keittää vielä yliaikaa ni saa ruuasta puolet raakaa.. aika 50-60 tää ruuanlaitto. Jumankautajuunääspäivää!

p.s olen batteryaddikti
p.p.s en oo telonu jalkaani kahteen päivään tohon battery-kassiin mikä on lattialla

Hyvää huomenta tiistai! Tiistai 17.01.2006 13:11

Viime yönä menin sänkyyn jo ennen klo 23.30, mutta en kuitenkaan päässy heti nukkumaan. Aloin kattelee vanhoja valokuvia itestäni. Oli aika hassun näkösiä. Ja huomasin etten mikään kovin paha teini ollut (kun vertaa nykynuorisoon). Päättelin, että voin nyt aloittaa sen pahimman pissis-vaiheen <3

Tänään ihanainen Janita tulee Hyvinkäälle ja yhessä med Susan tehdään kaikkea kivaa. Ehkäpä yhdessä ruokaa ja vois mennä kikkailee Tiimariin (siellä kuulemma 90%n alennus!!!) Tästä tulossa selvästi kiva päivä. Jossain välissä pitäis kai läksyjä tehä, ettei kaikki jää huomisaamuun.

p.s ulkoilu on kivaa
p.p.s tänään saan mansikoita <3