IRC-Galleria

Unikuvia :)Sunnuntai 27.09.2009 19:37

Joo, eli sain unessa mahdollisuuden olla pari viikkoa mies :) Ja tietenki suostuin :D Sit huomaan yhtäkkiä olevani joku japanilainen 23-25-vuotias mies :D Pitkä ja suht lihaksikas, lyhyet valkoset hiukset, mustat farkut ja pitkä musta nahkatakki, mm.. Ja iso musta moottoripyörä <3 Ja sit laukku jossa oli kaikki perustarpeet :D Bokserit, hammasharja, pyjamahousut, kortsuja ja rahaa :'D Mitäs sitä muuta tarvii.. Ja sitä rahaa muuten oli ja paljon! Anyways, käveleskelin siinä kadulla katsellen likkoja ;) ja taskusta löyty tupakkaa joten polttelin siinä samalla.. Joku jengi halus turpiinsa ni mähän toteutin niiden toiveen ja näytin niille kaapin paikan :D Sit piilotin motskarin ettei ne tee sille mitään ja menin baariin iskeen muijia :D Löysin vaivaiset viis kappaletta :'D Mutta ku olin saattelemas niitä kotiin ilmestyy nää jengiläiset paikalle kaikenmaailman pesismailojen ja rautakankien kans.. Oops.. Käskin likkojen juosta ja.. heräsin :( Kiitti kulta.. Nyt en sit ehkä saa koskaa tietää miten mulle ois käyny miehenä..

Ja olin muuten aika hawt ilmestys ^.^ Meinasin jäädä vaan tuijotteleen itteäni peilistä ku näin itteni :D Mutta juu, tämä sarjassa häiriintyneitä unia viime aikoina.. Niitä muita ei sitten julkisesti kerrotakaan :)

--

Piirsin sit jopa kuvan tosta unesta ja kun kulta välttämättä halus nähä sen ni näytin.. -.- "Mikä toi on olevinaan? Ai siitä sun unesta vai? Näyttää ihan joltai kasvilta.." -.- Osais melkeen piirtää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.