IRC-Galleria

FlunshaTiistai 18.12.2007 15:27

Pikkusta flunssaa, ei oikee ois jaksanu, mutta kun piti, oli äikän koeki, eikä se kovin hyvin menny, vähän unessa, taisin ymmärtää tehtävänannonki väärin, enkä muista enää mitä vastasin, mutta kyllä se siitä, eiköhän opettaja ymmärrä, luulisin ainakin, Leinonen on aika reilu yleensä, ja vahinkojahan sattuu, ja oli muuten aika veemäistä ajella aamulla kouluun kun tuntu et ajaa kaikkien päälle, mutta kotimatka meniki sit sukkelaan, kaasua ja kaasua vaan, ei jaksanu ajatella et ois voinu hiastaa tai jtn, mutta onneksi ehjänä kotiin kummiskin, kohta nukkuun ja sit syömään, huomenna taas herätys kuudelta. Nannaa.

VäsMysMaanantai 17.12.2007 22:06

Ja sitä rataa. Ikävää, tylsää, kylmää, yksinäistä, kurjaa, pimeää, vaikeaa, surullista, kaikenlaista.. Ei vain tykkää tästä. Ei vuodenajasta eikä mistään mitä on tapahtunut..

Ja miksi kaikki söpöt ovat aina tavoittamattomissa? Jollain tavalla, jolleivät muuten niin liian ihania ollakseen edes totta?

HappinessLauantai 15.12.2007 15:00

Kun pääsi on tyhjä ja raskas, ja sinusta tuntuu ettet hallitse ajatuksiasi. Kun näet kaiken niin selkeästi, mutta katseesi on sumea ja harhaileva. Kun sinä tunnut liikkuvan hitaasti ja epätodellisesti muiden kiitäessä ohitsesi kuin pääskyset kevätauringossa. Silloin tiedät, että maailmassa on onnea. Se on juuri tässä, juuri nyt, juuri sinulla. Etkä tahtoisi luopua onnestasi, mutta sen on kiiruhdettava ilahduttamaan jotakuta muuta jossain kaukaisessa paikassa. Ja aamulla herätessäsi onni on poissa.

SairaspäiväTorstai 13.12.2007 20:56

Joku pentu herätti mut puol viis.. Kuudelta torkuin kakskyt minsaa ja sit soi kello. Pää tuntu kummalta ja paleli ihan sikana.. Vasen silmä oli turvonnu, näytti siltä ku ois ollu julmettu silmäpussi tai saanu turpiin... Kivakiva. Yritin mie kummiski lähtä kouluun, mutta päättelin lopulta etten selviäisi ehjänä ajomatkasta ja painelin sänkyyn... Kävin kai syömässä jossain välissä, ainaki luulisin. Spagettia. Nousin kolmen aikaan ylös, mut menin taas makaan petiin. Hereillä kummiski. Söin taas jossai välissä. Riisiä ja broileria. Ja sit suomensin iskän sekuntikellon käyttöohjeet. Ja tulin koneelle. Että näin. Tylsää ja tyhmää :D Ei jaksais mitää eikä viittis enää nukkuukaa ku huomen pitää taas mennä kouluun ja pitäis yöllä saaha unta :P Semmosta.

Uiuiui<3Torstai 13.12.2007 20:02

Just niin ihana, sopivasti pehmeä ja jämäkkä ja jykevä ja iso ja täydellisen muotoinen.. *huokaus* Siis tää meän uus tietokonetuoli :D

Edelleen se namiherkkupala-kapistus x)Tiistai 04.12.2007 22:54

Jatällä kertaa se ainoa oikea. :D Ihanaa, mahtavaa. Ja ajokortti taskunpohjalla, elämä on kiwaa.. :)

Se namiherkku-kapistus :DMaanantai 03.12.2007 20:20

Eli se ihana kitara, joka sitten jäikin sinne liikkeen hyllyyn kun kauppias antoi väärän värisen :/ Emmie mitää mustaa kun sen ihanan hauskan suloisen punasen olisin halunnut :D Mutta huomenna vaihdetaan :D Eli ei hätää, asiat järjestyy. Nyt vaan odottaa huomiseen että pääsee kuolaamaan <3

Olis vaikka tylsääSunnuntai 02.12.2007 19:02

Vaihteeksi tylsää.. Mutta ei se mitään, läksyt pitäis tehdä, se piristää aina x) Ja hitto vie, inssi tiistaina o.O Ei tuu mitään.. Joku mummo jää alle kuitenki ihan piruuttaan.. Tai sitten joku parkkeeraa autonsa kymmenen senttiä pieleen ja se on muka mun vika ku kolhasen sitä? Ei vaan oo reilua!

MöhTorstai 29.11.2007 21:24

Väsyttää, kurkku on kipeä, päätä särkee.. Nenä vuotaa.. Mutta mitä siitä, nyt ois ainakin herkkuja keittiössä ja rahaa lompakossa :D

TodayKeskiviikko 28.11.2007 18:49

Ja menihän se ajokokeen teoriaosuus läpi, vaikka itsekin epäilin... Selviäis vaan sen inssin kunnialla.. :P Miten osaakin kaikki ihmiset olla niin kamalan ihunia<3? Aivan mussukoita.

Ja uus tukkakin on taas :D Rakastaa sitä kampaajaa kun se osaa tehdä tämmöisiä pörröisiä peikkotukkia <33

Ei Myssyllä muuta..