IRC-Galleria

It´s snowing ^.^Lauantai 01.11.2008 01:12

ENSILUMI! Nii. Iskä vaa huus että "Hei yläkerran väki!" Me ripen kans kuorossa et "Mitä?!" "Ulkona sattaa lunta!!" Hirvee kilpajuoksu alakertaan, "Äkkiääkkiä!" "Miks?" "Emmäätiiä, mennää kattoo, mennää ovesta kattoo pihalle!" Ja sielä sato oikeesti lunta!! Siis ihan oikeesti ^.^ Siel oli jo autot ihan valkeita ja maassaki oli vähän lunta ja kaikki oli niin ihanaa :D Ja sellasia ihan pienenpieniä hiutaleita, sellasia jotka tanssii keijukaistanssia kun ne putoaa alaspäin ^.^ Ja ne vaan pyörteili tuulessa ja ripe työnsi juomakuppinsa ovesta pihalle ja otti niitä kiinni siihen x'D Niin. Lunta. Talvi. Ihanaa <3

Marjo kommentoi että "No hyi helvetti, mua hävettää!" xD

Lapinmaan Nilla by Paula HavastePerjantai 31.10.2008 23:11

Miksiköhän kaikki saa mut nykyisin niin helposti itkemään? Tuokin pahuksen kirja jonka jostain alennusmyynnistä ostin kun halvalla sai, ja joka osoittautuikin ihan hyväksi. Lapinmaan Nilla, kirjoittanut Paula Havaste.. Melkein joka toinen sivu itketti, mikään ei oikein lohduttanut.. Mutta sitäkin useampi kohta sai miettimään asioita.. Kamalan surullinen kirja, kaikki tuntui menevän juuri niin kuin ei olisi saanut. Ja se on aika harvinaista kirjoissa, ainakin niissä joita minä luen. Jäi jotenkin apea olo tuostakin, mutta ei sitä voi kieltää etteikö se hyvä olisi ollut.. Vain.. Liian epäreilu hahmojaan kohtaan. Koska minusta ei ole kirjailijalta reilua käytöstä kohdella hahmojaan kurjasti. Kärsimystä saa olla, kurjuutta ja tuskaa. Niitä tarvitaan, ne ovat osa elämää. Mutta vastapainoksi tarvitaan myös onnea, jotain hyvää, iloa. Kirjailijalla on vastuu luomistaan hahmoista, sillä hän päättää heidän elämästään ja kuolemastaan. On lähestulkoon edesvastuutonta kohdella hahmojaan huonosti, se on kuin jättäisi lapsensa heitteille. Itse en ainakaan siihen pystyisi, en voisi olla niin julma. Luomani otukset ovat osa minua, lähellä sydäntäni. Kurjimmallakin tapauksella on haaveita, unelmia. He kaikki ovat pohjimmiltaan hyviä ja onnellisia, vaikka eläisivät väärissä ja julmissa paikoissa.
Hollantilaisten pikkukylien syntyvyys nousi 44 prosenttia, kun alueella oli yhdeksän kuukautta aiemmin sähkökatkos.
Kyselyn mukaan romantiikka kuolee avioliitosta kahden vuoden, kuuden kuukauden ja 25 päivän jälkeen.

...Keskiviikko 29.10.2008 00:37

Kurkku on kipeä :P Nieleminen sattuu. Ja pää on kipeä myös -.- Ja maha käyttäytyy ku olis allerginen kaikelle mitä yritän syödä :P Kivaa. Ja tällä hetkellä ei jaksaisi yhtään mitään, masentaa ja vituttaa ihan sairaasti -.- Kaikkein mieluiten haluaisin parin viikon loman jossain kaukana missä ei tarvis kattoa näitä naamoja eikä tarvis sietää tätä samaa vanhaa paskaa.. Ja on ikävä kultaa :P Perus syysmasennus :P Miksi joka syksy asiat menee päin sanonkomitä? En taida uskaltaa miettiä mitä tänä syksynä vielä ehtii tapahtua -.- Viime vuosi oli jo tarpeeksi kamala.

[Ei aihetta]Torstai 23.10.2008 03:05

Liian.. kaunista, ihanaa ja kaikkea.. *itkee, nauraa ja sekoaa* Liian upea kirja, ei tätä kestä. Liian ihana. Liian.. satuttava.. Ikävä.. Ja kaikkea..

"Minulla ei ollut mitään oikeutta haluta sinua - mutta silti ojensin käteni ja otin sinut. Ja katso nyt mitä sinusta on tullut! Yrität vietellä vampyyrin."
Epäilys - Stephenie Meyer <3 ^.^ Saa itkeä ja nauraa, virkistävää ^.^

x'DKeskiviikko 22.10.2008 22:50

Ansku: Helilä on iso nenä! No ei sulla oikesti oo, pisti vaan ekana silmään! :'D
If I should die
This very moment
I wouldn´t fear
For I´ve never known
Completeness
Like being here
Wrapped in
the warmth of you
Loving
Every breath of you.
Why live life
From dream
To dream
And dread the day.

Moulin Rouge ^.^ Hyvä leffa. Muistin tosin lopun väärin mutta se annettakoon anteeksi koska olen nähnyt sen kerran, leffamaratonilla :) Keskellä yötä :) Muistikuvat siitä maratonista on hiukka hatarat..

Kumpi vai kampi?Torstai 09.10.2008 04:08

Kumpi tuli ensin, muna vai kana? No muna, koska:

A) Munia on ollut muillaki kuin kanoilla, esim. dinosaurusten munat oli takuulla ennen kanoja.

B) Munastahan se eka kanakin on syntynyt, jonka vanhemmat oli jotain ihan muuta kuin kanoja.. Jokin mutaatio tai ihan vain just se geenicoctail joka siitä teki kanan, whateva.. Mutta seki synty munasta.

Jos nyt on kyseessä aito oikea KANANmuna niin sitten toki kana oli ensin. Koska eihän kananmunaa voi muu kuin kana munia, sen ekan kanan vanhempien muna, josta se eka kana siis synty, oli niiden kanaa edeltävien otusten muna, ei kananmuna. Ettäs tiedätte.

Joo mulla oli viime yönä vähän tylsää niin mietin sitten tätä. Ja löysin vastauksenkin xD