IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 22:40

"Aivastus, aivastus ja aivastus. Kuuluu niiskautus ja hän niistää nenänsä ja pyyhkii silmistään vuotavat. Silmän aluset ovat kiepeät ja kirvelevät jo muutaman päivän vuotaneiden silmien tähden."

Tiistain ja keskiviikon välinen yö oli yhtä helvettiä; ensin peiton alle paistui ja hikoili, jonka jälkeen oli jäätymisen partaalla.

"Käsi suun eteen ja hän yskii, yskii ja yskii.
Hän yrittää saada jotain ulos kurkustaan mutta mikään ei tunnu auttavan."

Keskiviikko aamuna vaan ripeästi työvaatteet niskaan ja baanalle. Ekstra paidan hän laittoi alle ja luuli sen auttavan. Paikkoja kolottaa, niska jäykkänä, vasen silmä vuotaa ja aivastuksia tulee toisen perään. Ajo on hankalaa ja aurinko paistaa suoraan vuotavaan silmään aiheuttaen lisää valumista aurinkolasien läpi.

"Hän tallustaa keittiiöön ja kaivaa muutaman buranan kaapista."

Iltapäiväkahvilta hän sanoo hyvästit ja lähtee Mehiläiseen hakemaan lomaa. Pääsee kotiin ja tyytyväisenä valahtaa olohuoneen sohvalle sairastamaan. Hän asentaa Hopeanuoli sarjan pyörimään ja viettää sohvalla koko illan yömyöhälle asti.

"Taas silmää kirveltää ja kyyneleet valuvat poskelle."

Eilen katsotut Hopeanuolet siirtyvät syrjään ja Hopeanuolen poika Weed valloittaa ruudun. Mukavasti menee taas koko päivä ettei huomaakkaan aivastellen, yskien ja niistäen. Toki onhan sitä teetä juotu ja tupakallakin käyty tiuhaan. Niin no kaiken näkösiä pillereitä tullu popsittua ettei kuume aivan ota valtaa koko kroppaan, sitähän on muuten aivan jalaton...

Vittu ja operaattorit takkuaa jotakin DNA:laiset ei voi soittaa ku toisilleen tms. Keneenkään ei saa yhteyttä. Vituttaa, ei voi puhe/viesti markkojakaan kuluttaa kun tylsyys iskee. Mitähän sitä huomenna tekis? istuis koko päivän koneella ihmetellen?

Multa löytyis muuten yks ylimääränen lippu vie Tähkään jos jotakuta kiinnostaa. Ite en jää pois hinnasta mistään, jossen ny ihan oo sairaalassa makaamassa ku tulehdusarvot tuntuu nousevan tiuhaan tahtiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.