IRC-Galleria

Mylläri1

Mylläri1

Vanhin ja Viisain

Raxu naxu päivisLauantai 25.03.2006 17:34

En oo kirjottanu pitkään aikaan ku on vaan haistellu marjon stringiä.. Mutta nyt kun kaikki ovat puhtaana niin niistä ei oo mitää intoa.. :( Täs mä kenaan pippeli kovana ja mietin mitä sitä tänään kehittelis.. Jos vanhat merkit paikkansa pitää niin ei mitä järkevää.. Mä rakastan hevosia ja haluan itselleni sellaisen mutta mulla ei oo varaa siihen sossusta vois hakia rahulia mutta ne antaa vaan jonku hikisen satasen eikä sillä saa varmaan eres strutsin munaa. Mä tykkään nykyään pojista enemmän ku niillä on yleensä tiukempi ja karvasempi kakonen.. Voi kakkakikkura sentään ku tekis mieli oikee super hyper turbo pippeliä joka sais mun anaalin laulamaan oikee kunnolla... ;) Tiedoksi kaikille hikisille homoolle ettei tartte soitella mulle.. Haluan vain kokemattomia bi miehiä.. c(: Mutta lähden nyt ostamaan kaupasta jtn huippua heippa kaikille ja muistakaa nussia tänään oikee olantakaa sillä niin minäkin teen..

Tykkään
tykkään
tykkään
Niin
vitusti
Hevosista
Mylläri päätti herätä henkiin maailmaan eräänä räntäisenä päivänä. Jo miltei heti näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli pieni ja he elivät yltäkylläisyydessä. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä hänelle oltiin kateellisia lemmikeistä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kiinnostamaan leikkihevoset, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli mangustit.

Mylläri kehittyi viidennelläkymmenellä varsin komeaksi. Päähänsä hän sai vihreät hiukset, sekä mustat silmät.
Jakomielitautisuudestaan seuraten hän oli melko himottava. Lempiruokaansa lihapiirakoita hän sai työskennellen velkasanaeerajana.

Mylläri tupakoi ja käyttää nuuskaa ollessaan sukulaisissa. Alkoholia hän juo kertoessaan tositarinoita.

Hän sai itselleen puolison jonka kanssa meni naimisiin.

Sen pituinen se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.