IRC-Galleria

se expoLauantai 18.10.2008 12:16

oli tosi huono juttu. HYIHYIHYIHYIHYI... ja niin köyhä.

Ja koska jotain pelimerkkejä jäi vielä kukkaroon täytyi tietty käydä vielä ylöjärven hööksillä.

Huomenna pitäis mennä kisoihin ja tätönen on ihan varaton! uiks.

pylly on wow...Lauantai 18.10.2008 12:12

Ulkomaisen tuomarinkin mielestä elmolla on käsittämättömän hieno pehva. Elmo oli täysin tyyni, joskin ei siinä areenalla olossa niin hohtoa sen mielestä ollut... Meni vähän off ekojen hyppyjen jälkeen, mutta hienosti se kummiskin tsemppas ja koikkelehti yli kaikesta mitä eteen laitettiin!

Ja hei, se kävi kerran KAHDELLA JALALLA, WOW! ELMERI kävi kerran kahdella jalalla... Sitä ei uskois, että vaan kerran, jos näkis esmeksi sen meidän verkka-alueen toiminnassa... Tätiä pelotti.

Ja tämäkin vielä, kun kerran jännittääKeskiviikko 15.10.2008 01:16

On ollut varmaan muuten joku vitsi laittaa hepalle valakoosta joka jalakaan. Perkule!

Jos laittaa valakoosta joka jalakaan sais kyllä antaa sille joka putsaa ne valakooset pari ekstratuntia päivään.

Onni on ihana harjoittelija, joka voi putsata ne valakooset, kun täti menee auttamaan kipeää kaveria hädässä. Tosi kiire päivä tiedossa siis.

No totta mooses jännittääKeskiviikko 15.10.2008 01:15

Huomenna lähdetään hissiin. Se on elmerin eka kerta hississä. Se on myös tätösten eka kerta insaid, juu nou. Mitäköhän siitä tulee kun kaikki on ekakertalaisia... Elmon viilipytyn hermoilla on hyvä lähteä. Ainakin joku meistä ottaa asiat ihan pää kylmänä. Tädit käynee kuumana. Siis jos menee huonosti niin se oli sitten niitten kuumien tätien vika.

ulkoilutetaan hevosia...Keskiviikko 08.10.2008 15:05

keskellä yötä on hyvä aika ulkoiluttaa hevosia. Varsinkin tuolla esjoentiellä. Jos lenkki venyy liiaksi on syytä tilata polliisiauto ja hurauttaa sillä niiden perään. Venyneen lenkin päätteeksi autokyyti kotiin myös hevosille on ihan hyvä... Ja jos joku lintsaa lenkiltä, muista tarkistaa takapiha ennen sydänkohtausta ja tienpientareita.

Lenkin päätteeksi korjaile "iltapuhteina" se pihaton aita, joka ilmeisesti vuoti kuin seula. Great!Aktiivisen yön päätteeksi on hyvä viettää tosi aktiivinen päivä. Elmori veti muuten ysin käynnistä näyttelystä. On se aika hieno kaveri... Tosi kuvauksellinen.

Illalla vielä ratsastusvalmennusta itselle ja ponitytölle. Kisavire on hieman alavireinen, mutta korjataan se. Onhan tässä pari viikkoa vielä aikaa.

esteettä eteenpäinMaanantai 22.09.2008 15:50

...tai ei aivan. Kyllä muutama puomi on hyvä koikkelehtia. Jos peljättää, on ponin parempi olla rohkea ja VARMA. Voi juma kun voi muuten olla hevosella väliä! Esteitä hurjasti pelkäävä Ponitäti uskaltautui koikkelehtimaan paikalliseen pikkukisaan. Tai no olihan ne ihan MESTARUUDET! Täysin hienon Tosimiehen ansioista Ponitäti on nyt myös seuran estemestari. Suuri Valkoinen oli innoissaan kuin lapsi karkkihyllyllä. Täti vetäs kuitenkin käsijarrusta joka kurvissa ja hidasteli radan läpi, joutui uusintaankin kun ei hidastellut tarpeeksi... Mutta se poni. Vitsi mikä otus!

Mynte. Siihen ei voi todeta kuin yhdellä sanalla: Paras! Mutta senhän Ponitäti jo tiesi.

Hyvä perse.Lauantai 13.09.2008 21:31

Jotkut jutut on huonoja, jotkut hyviä. Yleensä joku tasapaino kuitenkin löytyy.

Elmorin kanssa kyvyt esiintyileminen meni hienosti. Elmori pääsee hissiin... eli siis HIHSiin. Elmerillä on niin hyvä perse, että se ponppi esteistä kolmossijan arvoisesti. Ponitäti on ylpeä, leikkiin osallistui alkujaan pari sataa nuorta joista 20 palkittiin loppukatselmuksessa eli Elmo kuuluu Siihen 10 % Suomen nuorisosta. Eli se ei vaan näytä hyvältä, se on!

Hyvin meni, mutta menkööt...Maanantai 08.09.2008 01:39

Noh meitsi voitti. Molemmissa luokissa. Ja vielä mestaruuden. Sanottakoon kuitenkin, että hevonen oli parempi kuin ratsastaja. Ratsastaja lähinnä kenotti ja valitteli huonoja vatsalihaksia...

Ja se Mynte-poni, se oli niin kaunis, upee ja mahtava. Se on paras poni ikinä! Mynte ja Noora yhteistuumin pokkasivat myös seuramestaruuden, toisena oli Super(sporra)Niksu ja Milla ja kolmantena taas Ponitädin lempiponi: Mynte ja ratsastajana Tarina!

Jones jätettiin kotio, sekä puput, että perhoset kävi kimpassa kimppuun. ;) Ei vaan, loppui ihan kokonaan aika ja huonolla reenillä ei ainakaan tädit lähde kilpastelemaan. Ensi kerralla sitten. Nyt sihti estekisoihin. Kuka pelkää loikkia hurjia esteitä hurjalla heepolla?


(minä)

astutuskausi meni...Maanantai 01.09.2008 12:21

Nyt on ensi kesän kaviovauvat purkissa, toivottavasti purkki pitää. Mr Jones keskittyy nyt taas ratsastusurheiluun ja hitto vie, massakausi alkaa (tai lähinnä jatkuu)... Alfalfa (tuleekohan tuohon vielä yksi A) kaadettiin eilen. Ekaa satoa tehdään. Kaikki sormet pystyssä, että se onnistuis vielä näin pohjoisessa sen kasvatus. Lisätä pitää kyllä siementä, että pystyy kilpasille noiden rikkojen kanssa.

Ratsastusurheiluun meillä mielletään myös pikkuinen leikkimielinen kilpailu -lähinnä itseään vastaan. Pikkuruiset harjoituskilpailut häämöttävät viikon päässä. Tallimme asukit starttaavat kaiken kaikkiaan 13 starttia mikäli puput ja perhoset pysyvät poissa ratsastajien kimpusta. Jopa meidän Mr Jones (joka muuten tällä hetkellä varmasti ihan matkaratsun kuntoisuusluokassa kaiken ramppaamisen jälkeen...) starttaa. Tosin tavoitteet eivät ole korkealla koska startissa on urheat tädit tosimiehen kanssa. Ponipilotti on fiksu ja reenaa vielä hetken. Ehkäpä se hetki koittaa sitten tuonnempana, yhtään ei paineita kuitenkaan kenellekään. Kisamielen on lähdettävä ihan omasta itsestään, ponitäti sitten vaan pikkuisen kannustaa. Ja jos totta puhutaan, ei ponitädillä ole mieltä eikä aikaakaan kilpailututtaa ponityttöjä kaiket viikot. Silloin tällöin on ihan hyvä kaava! Pysyy kaikkien mieli iloisena. Ja ratsastus, voi se olla kaunista myös ihan kotikentällä ilman kilpastelua paremmuusjärjestyksestä. Mutta nyt kisoihin!

me mennään kisoohin...Keskiviikko 20.08.2008 14:23

suuuurella joukolla. Jospa edes se määrä korvais laadun... Ei vaan, tytöt on näppäriä, tädit välillä vähän kankeita. Periaate kuitenkin on, että se ei pelaa joka pelkää. Pelkureita ei paljon ole meidän hummailijoissa tavattu. Kisailemaan olisi halu ainaskin 9 ratsastajalla. Ongelma on ainoastaan se kun me täällä tuumitaan, että miten saadaan hummat riittämään. Siiri-hiiri, mun rakas kainalokarva, on nyt sinnun rakas kainakkohiiri. Surkiaa, mutta välttämätöntä.

Osa meidän leideistä jättää nyt kuitenkin vauvat väliin ja pikkuisen kilpastelee talvella. Ihan varmasti! Elokuun jälkeen emme enää yritä.