IRC-Galleria

Myttö

Myttö

paska on todellisuuden tihentymä

voi elämän kevät !Keskiviikko 05.12.2007 09:02

puoli seittemältä ja ennenkin tuo pikkuakka herää nykyään, huh...
nooh, eipä kummemmin itteekää enä väskää...
ja pikku natina-iita lähtee mustiolle yökyläilee ja viikonloppuna helsinkiin yökyläilee, että kai sitä sitten sais levätä taas, vaikkakin tuo meiän juakko herää kanssa aina aikaisin, eikä paljoa eroa aamu hulinoista tuosta tytistä, hihiihiih...

niin joo ja mistäköhän sitä sais innostusta tuohon jouluun, sehän kuulemma on tulossa aika pian??!!kun vaan ois rahua, niin poistuisin tiukun kanssa maasta viettämään sitä (jaakko sä mukaan kanssa, elä taas eppäile ;) )
kaupallinen lasten juhla kun se tuppaa nykyään olemaan, ja mä köyhänä joudun jättää kyllä lahjojen oston minimiin, ja se ei oo minusta kivaa...
tiiän että aattona kyllä se yhdessäolon fiilinki on taas ihana ja tiukun jännitys palkitaan ja riemu on ihanaa katteltavaa!!
jännitys vaan tolla pikkuakalla on jo melkoinen , että tulee aika tuskaa olemaan, kun purkaa sen sitten muhun, mutta sitä vartenhan mut on luotu, että kestän tuon pikkuakan oikut, uskon meinaan siihen, että olen (ainakin ollut) vahva ihminen, ja ei tuollaista lasta luoja tai mikä onkaan, kelle tahan suo, koska on se vaan niin haasteellinen ipanetski!!

nooh, rutinan saattelemana uuteen päivään lähtee hän!


ps.kuva on vuodelta 2004
pps. jospa mun kuntoilu nyt alkais jaakon innostamana, meinaa olin eilen kuntosalilla hänen kaa...kiitos jaakkoseni!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.