IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.04.2009 01:44

Mitt avskedsbrev
Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Fuska inte!

Kära EDVIN STRÖMBORG . För det första vill jag säga att ROBERT SKJÖLD är den bästa vän jag haft, och att KRISTA NIEMELÄ är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att PATRICIA BERGSTRÖM och HEIDI LINDEVALL gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att BJARNE LINDBERG får ett lyckligt liv tillsammans med CESSI PERNELL. Jag vill säga tack till MATHILDA BJÖRKLUND för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med JOHN(kråkan). Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan BOB GUSAFSSON tog sitt liv.

Snälla CLARA BÖRMAN-NORDIN, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med EVELINA HUHTA och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av VIVECA NABB som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot REKTORN eftersom han varit otrogen mot min käraste MALIN TÖRNQVIST. Jag vet att SAM TÖRNQVIST kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till HANNA KARLSON för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med MATILDA LINDHOLM och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen RIKI NYMAN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.