IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Pilkku on uusi pisteTiistai 26.01.2010 03:35

"Ne tietää paremmin mun asiani. Vaatii aluks yhen mist se lähtee, ja sit kaks ja viisaat päät yhteen. Arvuutellaan päätellään päättömästi, spekuloidaan ja väitellään jäätävästi. Tehdään absurdei johtopäätöksii niinku jotkut vitun siat konsanaan. Mist lähtien 1+1 on ollu 3, ja elämä ei oo mitää vitun matikkaa mulle. Nonii, lisää jengii ja sama paska jatkuu. Pikku psykologei kaikki, voisin pistää ne vaan taskuu. Sitten tarvii viel soppaa ne random tyypit. Ne sinetöi koko paskan ja sit sust tulee tietty tyyppi. Tarust tulee totta ja fiktiost faktaa. Minkä näille mahtaa, kun ne vaan istuu porukas ja suoltaa paskaa? Miks sut lyödään heti maahan jos sust nasta tulee? Miks jutun aiheet on kaverit ja niistä paskapuheet? Kaikki on taikureita, tivoli on pystys. Mahdotonta korjaa, tekis mieli käyttää rystyy. Lumipallo vyörii, ja jatkaa vyörymist. Mua pyörryttää jo, mut mä vaan jatkan pyörimist. Ne poistaa muttereit tikapuist eikä anna mun kiivetä. Mitä pienemmät piirit sitä suuremmat on hiiret tääl. Tosimies kitkee ja itkee silmät kosteena, jengi tajuu seuraukset kun joutuu itse oleen kohteena. Menkää ny vittuun pään sisält, se ei oo teidän asia ja nää ihmiset tietää sen ite. Nää vitun vasikat.."

Aika imelää.Torstai 21.01.2010 10:08

Minä en ole täydellinen,
ei ole kai kukaan,
et sinäkään.
Minulle sinä kuitenkin olisit,
tarkoitus ja turva,
muutakin kuin pelkät onnen kulissit.
Olisit se,
mitä minä varjelisin ja suojelisin.
Mitä en koskaan satuttaisi,
ainoastaan rakastaisin.

..Perjantai 15.01.2010 16:21

On tää niin hankalaa päättää mitä elämältänsä haluaa.
Noh, kattellaan täs vähän aikaa et mikä pyörä pyörii ja mihinkin suuntaan.

IkäväSunnuntai 25.10.2009 12:49

on niin stnan suuri etten ehkä kestä enää. työssäoppimassa oli kivaa, mutta huonot puolet siinä oli että tutustuin maailman ihanimpiin ihmisiin ja nyt on helvetinmoinen ikävä..

Ja musta tuntuu etten voi enää ikinä mennä stadiin kun sitten taas harmittaa lähteä.

byää..

!Torstai 08.10.2009 15:52

mikäli olet uutta IRC-Galleria vastaan, pistä tämä päiväkirjaasi mahdollisimman NOPEASTI!! "Jos tilanne jatkuu samanlailla ens viikkoon asti, eli että käyttäjät valittaa ja kritisoi uutta ulkoasua niin vanha ulkoasu laitetaan takaisin. Käyttäjistähän tämä on kiinni. Kiitos palautteestasi! "

Cool!Keskiviikko 07.10.2009 02:34

Enää pari päivää ja opistoelämä jatkuu ^^

Siis tä on aivan syvältä!Tiistai 06.10.2009 16:20

Tä gallerian uus ulkoasu meinaan!

Vanha oli paljon parempi ja selkeempi.

Taidan ehkä häippästä täältä..

Tulevan viikonlopun plan;Torstai 24.09.2009 03:31

HANKIN ELÄMÄN!!

Se miten sen hankin -> en tiedä..

Joten ehdotuksia ja neuvoja otetaan vastaan!

jaahas..Sunnuntai 23.08.2009 17:52

se alkaa olla sitten uuden puhelimen ja liittymän osto edessä.. -.- ihan kun näitä laskuja ja menoja ois muutenkin tarpeeksi.
« Uudemmat -