IRC-Galleria

NaMiNaMi

NaMiNaMi

NaMi ja SaMi on äiti ja isi ♥ Yhdessä jo 4 vuotta!

Rakenneultra rv 20+4...Perjantai 14.08.2009 14:34

PaPu nukkui tutkimuksen ajan. On nyt pää alaspäin tällä hetkellä. Kädet oli kasvojen edessä. Hyvin oli kehittynyt, kaikki tarvittavat ruumiinosat löytyi. Pieni sydän sykki <rakas> Painoarvio 400g, pääperä-mitta 15.8 cm. Reisiluun pituus 3.5 cm. Ja mikäs toi BM mitta nyt olikaan...? Pää? Mut se oli kuitenkin 53 mm. Viikkoja siis nyt 20+4 mutta ultra näytti 21+1.

Äidin pissi oli puhdas ilmeisesti kun ei mitään sanottu, eikä onneks tarvinnu olla rakko täys, vaan pääsin tyhjennykselle näytteen annon yhteydessä. Verenpaine oli mulla noussut onneksi, nyt 113/75.

Virtaushäiriöt oli siirtyny oikeasta kohtuvaltimosta vasempaan, mutta oikea on nyt kunnossa. Ja kun on kyse vain toispuoleisesta häiriöstä, eikä vauvassa nyt näy kasvuhäriötä niin Primaspanilla mennään ja piikkiä ei siis tarvitse. Ja se piikki olis pitäny aloittaa heti alkuraskaudessa... Ja se kerrottiin mulle vasta nyt!

Seuraava ultra menee jo kuuden viikon päähän eli rv 26, 22.9. Katsovat istukan tilanteen kun oli alhaalla edessä, että siirtyykö se siitä pois ja tarkistavat sen virtaukset samalla.

Kuvaa en saanut, pyydän sit seuraavassa ultrassa.

Ja nyt se kohta jonka kaikki haluaa tietää:

Siellä köllii isin pikku PRINSESSA &lt;sydän&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.