IRC-Galleria

Vitun ääliöt.Sunnuntai 19.10.2008 09:01

Tekeepä mieleni avautua. Saatana.

Ihmiset, opetelkaa käyttäytymään humalassa. Tai ottakaa muutama vähemmän, jos kuullun ymmärtäminen heikkenee huomattavasti maistissa.

Jos kävelet sen viimeisen 50 metriä yökerhon ovea kohti niin hupaisaa ristiaskelta, että sillä kuviolla pärjäisi jo Tanssi jos osaat -kisassa, poke ei päästä sinua sisään. Tämä siksi, että olet niin saatanan typerä apina ja otit liikaa pohjia.

Tässä kohtaa jankkaaminen ei ole se paras vaihtoehto. Pelimies ymmärtäisi virheensä ja lähtisi kotiinsa nukkumaan. Mutta EI. Sehän ei, vittu, käy päinsä. Mieluummin käyn portsarin kanssa "keskustelun" siitä, että minut on kerta kaikkiaan pakko päästää ravintolaan, koska enolekännissä/tunnenbaarinomistajan/mulonvitustirahaa/jokumuuvitunpäteväsyy. Tosiasia on ja pysyy: olet idiootti.

Sama homma pätee pukeutumissääntöjen (tällee intternäshönäälisti "dresscode") kanssa. Jos YÖKERHOON ei tulla lenkkareissa/verkkareissa/jossainmuussavitunnaurettavassaasussa, sinne ei tulla. Ei, vaikka toiset kenkäsi olisivat Iissä. Tästä asiasta jankkaaminen on aivan yhtä helvetin typerää kuin edellisestäkin. Teet itsestäsi pellen, sikäli kun et sitä aikaisemmin jo ole tehnyt.

Ja tämä kaikki pitäisi osata selittää puolaksi/venäjäksi/arabiaksi kun se englanti on niin saatanan vaikea kieli opetella edes alkeellisesti, suomesta puhumattakaan.

Ja vielä ihmetellään, kun "on pokella noussu kusi päähän ja sitä on kiusattu pienenä ja sillä on huono päivä ja se on vitun typerä ja se ei päässy poliisikouluun jne jne jne".

Vitun keilat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.