IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Vitun ääliöt.Sunnuntai 19.10.2008 09:01

Tekeepä mieleni avautua. Saatana.

Ihmiset, opetelkaa käyttäytymään humalassa. Tai ottakaa muutama vähemmän, jos kuullun ymmärtäminen heikkenee huomattavasti maistissa.

Jos kävelet sen viimeisen 50 metriä yökerhon ovea kohti niin hupaisaa ristiaskelta, että sillä kuviolla pärjäisi jo Tanssi jos osaat -kisassa, poke ei päästä sinua sisään. Tämä siksi, että olet niin saatanan typerä apina ja otit liikaa pohjia.

Tässä kohtaa jankkaaminen ei ole se paras vaihtoehto. Pelimies ymmärtäisi virheensä ja lähtisi kotiinsa nukkumaan. Mutta EI. Sehän ei, vittu, käy päinsä. Mieluummin käyn portsarin kanssa "keskustelun" siitä, että minut on kerta kaikkiaan pakko päästää ravintolaan, koska enolekännissä/tunnenbaarinomistajan/mulonvitustirahaa/jokumuuvitunpäteväsyy. Tosiasia on ja pysyy: olet idiootti.

Sama homma pätee pukeutumissääntöjen (tällee intternäshönäälisti "dresscode") kanssa. Jos YÖKERHOON ei tulla lenkkareissa/verkkareissa/jossainmuussavitunnaurettavassaasussa, sinne ei tulla. Ei, vaikka toiset kenkäsi olisivat Iissä. Tästä asiasta jankkaaminen on aivan yhtä helvetin typerää kuin edellisestäkin. Teet itsestäsi pellen, sikäli kun et sitä aikaisemmin jo ole tehnyt.

Ja tämä kaikki pitäisi osata selittää puolaksi/venäjäksi/arabiaksi kun se englanti on niin saatanan vaikea kieli opetella edes alkeellisesti, suomesta puhumattakaan.

Ja vielä ihmetellään, kun "on pokella noussu kusi päähän ja sitä on kiusattu pienenä ja sillä on huono päivä ja se on vitun typerä ja se ei päässy poliisikouluun jne jne jne".

Vitun keilat.

Asiakaspalvelu <3Tiistai 29.07.2008 18:23

Yrityksille enemmän asiakaspalveluchatteja. Ei enää puhelimessa jonottamista! Kävin juuri Rauman Energian palveluchatin kanssa seuraavanlaisen keskustelun:

Laura ***: Hei, miten voin auttaa?
moi: Päivää. Olin juuri yhteydessä Keulan asiakaspalveluun, ja kävi ilmi, ettei minulle ole kertynyt bonuksia koko asiakasomistajuuteni aikana.
Laura ***: Millä nimellä sähkölaskusi tulee?
moi: ******** Timo
Laura *** hetkinen, tarkistan asian
Laura ***: bonustietoja ei löydy järjestelmästä, mikä on jäsennumerosi? alkaa 1145...
moi: Ja päättyy 320****
moi: Outoa sinänsä, se on nimittäin ilmoitettu teille viime syksynä.
Laura ***: Laitan s-etuuden alkamaan 1.8.07. Näin ollen seuraavan kuun bonuksiin tulevat kaikki sen jälkeen maksetut laskut. Bonusta saa sähköenergian osuudesta.
moi: Ja asia on tällä kunnossa?
Laura ***: Kyllä vaan, laitoin tiedot järjestelmään.
moi: No mut hei, kiitti sulle <3
Laura ***: Kiitos ja mukavaa päivän jatkoa
moi: Sitä samaa ^^


Asia hoitui näin yksinkertaisesti, parissa minuutissa <3

Vittu, että panettaa...Lauantai 12.07.2008 22:35

...avaanpa oluen.


Kesäkuussa ilmestyneen Tiede-lehden mukaan "1/3 nuorista miehistä ja 1/4 nuorista naisista käyttää Euroopassa alkoholia päästäkseen harrastamaan seksiä. Tämän nuoret tunnustivat tutkimuksessa, jossa haastateltiin 1 300 eri maissa asuvaa 16-35-vuotiasta."

Samaisen julkaisun artikkelissa suutelemisesta todettiin, että "...59 % miehistä ja 66 % naisista myönsi, että heidän ihastuksensa on joskus sammunut ensimmäiseen suudelmaan. Vastaajat eivät osanneet eritellä epäonnistuneen suudelman vikoja. Se ei vain tuntunut oikealta, ja romanttiset ajatukset haihtuivat."

Saman artikkelin jatkuessa kävi ilmi, että "Koska naiset joutuvat investoimaan enemmän energiaa jälkeläisiin ja heillä on biologisista syistä vähemmän aikaa lisääntyä, heidän täytyy olla valikoivampia kumppania etsiessään. Heillä ei ole varaa valita väärin."

Tämän pohjalta voimmekin tehdä eräitä johtopäätöksiä.

Kun haluttaa, lähde ulos ja kokeile onneasi jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa yökerhossa. Tilastollisesti neljännen kohdalla pitäisi tärpätä (Itsehän en ole kyennyt todistamaan tätä todeksi. -Toim. huom).
Jos taas olet naispuolinen, tilastot ovat puolellasi: jo kolmannen miehen puntissa värähtää!

Toiseksi, muista pussailla kunnolla, muuten ei heru. Älä kuitenkaan liian hyvin, sillä "Intohimoinen suudelma voi auttaa valitsemaan miehen, joka ei ole pelkästään kelvollinen lasten siittäjäksi vaan myös halukas huolehtimaan heistä."


http://naama.urli.net/kissing.jpg

P.S. Samassa lehdessä oli myös artikkeli kasvonpiirteiden vaikutuksesta parinvalintaan. Siitä lisää ensi kerralla.
- Vanhemmat »