IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.03.2009 21:27

Oli kerran onnelinen pari.He rakastivat toisiaan sydämmen myötä.He vannoivat toisilleen ettei heidän yhteys katoisi pois.Eräänä aamuna tyttö heräsi ja meni koneelle ja huomasi sähköpostin tulleen.Tyttö katsoi ja luki ääneen `TULE KUUDELTA ILLALLA LAITURILLE TERVEISIN RAKAS´.Hän ajatteli että se oli hänen poika ystävä niinpä hän odoti koko päivän ja laittautui kauniiksi.Lopulta hän meni laiturille ja odotti siellä.Lopulta hän päätti soittaa poikaystävälleen mikä hänellä kesti.Poika sanoi:Mitä sinä nyt oikein höpötät?En minä mitään ole luvannut että tulisin laiturille.Tyttö vastasi:no kuka sitten minulle lähetti sähköpostin ``tule laiturille kuudelta terveisin rakas´´.Poika vastasi:en minä ainakaan mittän sulle oo lähettäny.Tyttö pelästyi kun joku kosketti häntä takaa.Poika huusi puhelimessa:onko hän kunnossa.Mutta tyttö ei kuullut poikaa koska kännykkä tippui meren pohjaan.Sitten tyttö katsoi outoa hahmoa päin.Se oli vanha mies mistä oltiin huhuttu että se tappaa kaikki nuoret.Niinpä kuului laukaus ja kiljahdus ja tyttö makasi laiturilla kuolleena.Poika oli lähtenyt juoksien laiturille varmistamaan oliko hänen tyttönsä turvassa.Poika näki kun tyttö makasi laiturilla kuolleena.Poika purskahti itkuun huusi apua muttei kukaan kuullut.Sitten kuului toinen laukaus ´ja poika makasi tytön vieressä kuolleena.


kopioi tämä päiväkirjaasi niin sinulla tulee olemaan poikaystävä tai tyttöystävä pian jollei sinulla ole tai jos seurustelet jo teillä tulee olemaan aina joka hetki ihanimpia.


jos et kopioi tätä päiväkirjaasi sinulla tulee olemaan huono rakkausonni ja sinun kaikkein rakkain ihminen tulee kuolemaan lähi aikoina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.