IRC-Galleria

wähäX oli k1vat B1l33t!!!! <33333Sunnuntai 31.05.2009 21:06

Noh, ilmathan on ollu mitä mahtavimmat nyt perjantaista asti, kaikkihan me odotettiin innolla että pääsee juhlimaan sitä kauan odotettua koulujen loppua, jokainen omalla tavalla.
Perjantai alko oikein hyvin kuumeella ja kurkun turpoamisella. Siinähän sitten mietittiinkin, että jo on kumma kun penisilliinitkään ei pure tähän tulehdukseen ! Ei siinä auttanu kun marssia kolmatta kertaa arvauskeskukseen räyhäämään lääkkeistä jotka ei auta. Ja kaameasta olosta!

Lääkärin tuomio: " Joo no ei tässä muukaan sitten auta, sut on laitettava keskussairaalaan osastolle, ne laittaa sulle kipulääkkeet ja antibiootit suoneen, kun nieltynä ne ei näköjään tehoa"

Katos perkele: ensin mua pistetään 3x 10cm neulalla kurkkuun että jos_siellä_ehkä_saattais_mahdollisesti olla joku paise (ja paskat oli). Pyörryin siihen tuoliin kun tuntu niin pahalta. Kanyylin ne koitti eka laittaa kämmenselälle, mutta sen laitettua vihdoin paikoilleen, hoitsut totes että no laitetaanki se käsitaipeeseen. Lisää älytöntä kipua ja huutoa. (syljin verta seuraavat 30min)
Verikokeiden ja muiden testien uhrina oli oikea käsi, näytän aivan narkkarilta. (Hyvin nukutut yöt lahjotti ihanat silmäpussitkin). Yöllä mut tultiin herättämään millon mistäkin syystä: onko jano? haluutko särkylääkettä? onko kylmä? otetaan verikoe! mitataan kuume! yms muuta paskaa.
Pe-su sitten Sairaalassa.

Siinä vaiheessa tuntu jo että ei saatana, mä makaan sairaalassa, kaverit soittelee hiprakassa mulle ja kertoo miten hyvä fiilis on :\ kieltämättä pisti vituttamaan.
Sunnuntai aamuna eli tänään sitten anelin polvillani (melkein) että voisinko mitenkään päästä kotiin, kun alkaa jo olemaan pikkusen tylsää. Ehkä ne meinas et ne vanhukset saa olla rauhassa jos ne mut päästää kotiin. Nyt on parempi fiilis!

Ainut hyvä puoli oli, että lääkärit ei pihistelly särkylääkkeissä: sain kolmio lääkkeitä (joiden syömistä jatkan seuraavat pari viikkoa) jotka pistää pään ihan kivasti sekasin, ja sitten x-määrä muita vahvoja särkylääkkeitä.

Isot kiitokset ja halit ihmisille jotka jakso käydä moikkaamassa, piristitte ihanasti mun mieltä<3 : )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.