IRC-Galleria

Nalleriina

Nalleriina

Vois melkee poistaa koko galtsusivut...

Miun kulta on kaikista ihanin!!!Keskiviikko 01.10.2008 15:20

Meille tuli eilen rakkaan kanssa puoli vuotta täyteen... miehä olen sitte tietysti flunssassa ni ei päästy mihinkään vielä juhlimaan, kulta yllätti mut ja järjesti meille punkku-patonki-piknikin kotia... siis... niin ihanaa jotta sanattomaksi vetää. Eihä tollasia miehiä olekaan, no ok, on niitä yksi, ja tämä ihmeellinen ainutlaatuinen mies on miun! Sovittiin jotta juhlitaan vielä lauantaina sitte "virallisesti".

Tästä päivästä olen sitte virallisesti tuusulalainen ja me ollaan kullan kanssa avopuolisoita. Sain eilen avaimen. Ensi viikko ollaan yhessä lomalla, käydään mm. lapissa (so looking for to it!), vietetään "hanimuunia" :D *IIIH* kuinka näin onnellinen voi olla?!?!?!

Nyt kulta on töissä ja mie sairastan kotona, ihanku vähä tuntuis jotta saattaa tauti hellittää pikkuhiljaa. Miss my honey. Joo joo, tiedän, ei kokoaikaa voi olla vierekkäin... mutta miksei? Ku tulee kultaa kamala ikävä heti kun ei nähdä koko ajan, joskus vaikka nähdään ni sitte siltiki tulee ikävä ku ei oo tarpeeksi lähellä, silloin pitää päästä käpertymään syliin.

Jotain hyvää mieki olen joskus tehny... mutta eihä mitää niin hyvää voi tehdä jotta ansaitsis jotaki näin ihanaa...*huoh* So in love... *syrämenkuvat simmuissa*

My world is pink... pink little hearts everywhere... flying and playing in the air... whispering little words, words that means more than life... I love you, you who means more than anything else. You are my everything.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.