IRC-Galleria

Nalleriina

Nalleriina

Vois melkee poistaa koko galtsusivut...

TuesdayTiistai 20.11.2007 13:01

Käytiin eilen Teijan ja Ronjan kanssa espoossa kattomassa tytsyä, *huoh* söpömmäksi muuttuu vaan. Uskallettiin molemmat tädit ottaa tytsy syliinkin ja hyvin meni =) Ronja kävi haistamassa vauvan nassua ja tuhahti... hih... "isoäiti, miksi sinulla on niin karvainen kuono..." Pampula oli vähän mustis kun höösättiin tottakai vauvelin ympärillä.

Kirjaston tuuraus menossa... ei asiakkaita... great.

Odottelen lauantaita jotta pääsee Monan, Maren ja Nooran kanssa Porvooseen tanssikurssille, syömään ja partyilemaan... jeach :P

*jatkaa töitä*

Winter...Maanantai 05.11.2007 14:02

jaaha, talavi tuli... eilen ei uskaltanu enää kesärenkailla ajella. Perjantaina smokkijätkät oli ihan jees.. jotain ehkä puuttu, loppu särmä tai jotain... nooh, ihan kiva kuitenki. SItte käytiin syömässä toooodella hyvin. Porvoossa bussista ja Bepopiin... näky tuttujaki joita en olis halunnu nähdä. Kotona oli sitte vielä tallipileet täydessä käynnissä kun menin yöllä.. khih... siellä meniki sitte aamuun asti.

Lauantaina sitte hirviäijiä oli meillä tallipartyissa... tuli vähän otettua taas, kylilläki käytiin tunnin pikavisiitillä.

Sunnuntaina sit vietiin mare synttäri-illalliselle, näytti tykkäävän ylläristä =) *WIRN*

halihalihalihali

Friday!!!Perjantai 02.11.2007 13:44

Kävin aamulla lääkärissä, verikoe taas.. kammottaa aina... mutta sain taas tarran ku pärjäsin niin hienosti *naureskelee* ... ja sitte otettii sydänkäyrä.. en tiedä miksi lääkäri siihen laittoi, en todellakaan usko jotta näkyy mitään mullistavaa... kohta on enää pää kuvaamatta!

Tänään sitte työpaikan reissu Studio51 teatteriesitykseen.. joku smokkijätkät.. ja sitte syömään, takastulo porvoon kautta, meitä jää ainaski muutama siellä kyydistä, Barracudaan kai ekana kattelee meininkiä...

Jou, kohta syömään ja työpäivääki enää 3 tuntia jäljellä.. yksi kahvitaukoki vielä välissä.. :D jiihaaa!!

Pusipusimuiskis!

Täti rakastaa tädin prinsessaa!

Pieni tehtävä näin pikkulauantaihin...Keskiviikko 31.10.2007 12:21

Tilanne:
Olet ajamassa autoa tasaisella nopeudella mutkaisella tiellä.
Oikealla puolellasi on laakso ja vasemmalla puolella paloauto, joka ajaa samalla
nopeudella, kuin sinä.
Edessäsi on jättiläismäinen laukkaava sika, joka on autosi kokoinen.
Takanasi on helikopteri, joka lentää ihan tienpinnan tuntumassa.
Sika ja helikopteri liikkuvat samalla nopeudella, kuin sinä ja kaasupoljin tuntuu olevan jotenkin jumissa, etkä pääse heistä eroon.

Kysymys:
Mitä pitäisi tehdä, että pääsisit eroon tästä vaarallisesta tilanteesta?Vastaus:
Nouse pois sieltä lasten karusellista! Olet humalassa!

Lisätty matkaviestimestäTiistai 30.10.2007 12:36

IRC L

Baby...Maanantai 29.10.2007 13:49

MUSTA JA ALICESTA TULI TÄNÄÄ TÄTEJÄ, MEIJÄN VEIKKA JA HELI SAI TYTÖN, odottelen malttamattomana että Jani soittaa ja kertoo miten leikkaus meni... *IIK!*

Rakkaat pikkusiskoni ja isoveljeni


Meillä on pikkusiskoni kanssa eri isät mutta sitä ei muisteta, ei ole mitään siskopuolia… minä olen 25 ja hän 22- vuotias, vasta nyt ikäero tuntuu pieneltä. Meillä on myös isoveli, 31 vuotias. Olimme siskoni kanssa kai molemmat kateellisia veljellemme, joka sai kaikki kauppa- ja muutkin matkat istua auton etupenkillä ja me jouduimme taakse, äiti sanoi aina että veljeni istuu edessä koska on vanhin. No kun veljeni muutti pois kotoa niin ajattelin että nyt on minun vuoroni, vaan eipäs ollutkaan, me jouduimme vuorottelemaan, tappelemme asiasta vieläkin.. minulla on jo ajokorttikin mutta kinaa tulee kun menemme molemmat äidin kyydillä jonnekin, jos siskoni voittaa niin marisen aina että ensi kerralla minun autossani laitan hänet takapenkille vaikka olisimme kahdestaan liikkeellä. Tappelimme siskoni kanssa kovasti lapsina, hän oli rämäpää ja minä neiti, hän leikki poikien kanssa ja antoi heille köniin, minä vaan lirkuttelin pojille. Keskenäiset kinamme menivät lähes aina niin että väittely muuttui lyömiseksi jolloin hävisin aina ja menin huoneeseeni itkemään, mökötin vaikka kuinka kauan kunnes siskoni luonne ei kestänyt ja hän laittoin oveni alitse lapun että anteeksi, ollaanko kavereita taas, hän oli siis fyysisesti vahvempi, minä henkisesti. Kun itse muutin pois kotoa, veljeni oli usein rahapulassa, vaikka olin itsekin niin jaoin vähäiset rahani veljeni kanssa, meistä tuli parhaat ystävät vasta kun molemmat muutimme pois, meillä on edelleenkin aivan uskomattoman hyvät välit, autamme aina toinen toisiamme. Nyt veljeni on naimisissa ja heille tulee lokakuussa vauva, veljeni elää elämänsä parasta aikaa. Siskoni lähti (lähtee) 31.8 Zürichiin aupairiksi, saattaa olla pois jopa 2 vuotta, hirvittää ajatella etten näe häntä niin pitkään aikaan, varmaan tulee itkettyä puhelimessa monet itkut. Kun asuu saman katon alla, ei voi välillä sietää sisaruksia ja tahtoisi olla perheen ainoa lapsi, kun heitä näkee harvemmin tai he lähtevät kauas niin tulee kamala ikävä ja silloin vasta osaa oikeasti arvostaa rakkaita sisaruksia, he ovat elämäni suola ja rikkaus, hyvässä ja pahassa.

Se on syssy ny...Keskiviikko 17.10.2007 12:43

Hrrr... kylymä... ja viilenee vielä loppuviikkoa kohti... kestettävä on. Eilen huomasin jotta Navigaattori on varsin kätevä laite, löysin Espooseen Helille ja Janille vaivattomasti. Äiti oli kauhuissaan motarilla ja Teija hermoili kun oltiin epävarmoja... mutta neuvojaan pystyi luottamaan. Oottelen lauantaina jolloin on meijän Mona-murusen synttärit, huomenna katteleen jotain lahjan tapaista Evan kans.

Kohta tulee yx idiootti myyntiedustaja käymään... peekele... ällöpyllynynny...


Pikkulauantai pai the wei...

Wiiiiuuuuuuu!Keskiviikko 10.10.2007 11:14

Keskiviikko, kaamee väsy ja ulkona +4 astetta, hrrr... tarkenin silti Karoliinan terassilla istuskella kahvikupin kanssa parin tupakin verran. Mutta tietää jottei oo kesä enää. Yritin eilen illalla haravoida mutta oli aivan turhaa, sen verran tuuli, no hyvällä alulla haravointi kuitenki jo on. Matilla alkaa lauantaina hirvijahti... sit sillä menee lähes kaikki viikonloput mettässä, mä voisin sitte keskittyä kodin kunnossapitoon ja ulkoiluun. Jeps, ei tässä muuta tällä kertaa. Pusuhaleja kaikille!